Team2

Wij zijn A.i. Automatisering

Wij zijn eigenzinnige en nieuwsgierige, creatievelingen die gespecialiseerd zijn in het ontwikkelen van gebruikersvriendelijke software oplossingen voor de professionele intermediair in de assurantiebranche.  Onze klanten en onze mensen staan bij ons centraal! We houden van ontwikkelen. Ons softwarepakket Assu® en ook onze 2 apps Assu2Go en Appviseurs ontwikkelen wij continu door. In een complexe wereld streven we naar eenvoud en efficiency.​ Dat doen we vooral met heel veel plezier, toewijding en een glimlach. Gedreven door passie zijn wij het winnende team.

Wie zijn wij?

Wij zijn een software bedrijf dat software maakt voor een markt die niet uitdagend lijkt. "Lijkt" inderdaad want er gebeurt veel in onze branche. We werken intensief samen met inspirerende mensen en partijen. Eigenlijk zijn wij de beste uit onze branche en dat blijkt ook uit de onderzoeken die er jaarlijks in onze branche worden uitgevoerd. Daarom groeien we stevig en zijn we regelmatig op zoek naar versterking van ons team. Ons team bestaat nu uit 19 mensen met een gemiddelde leeftijd van 34 jaar. Het is een divers team van applicatiebeheerders, functioneel beheerders, dienstverlenende support collega’s en twee sales/consultancy collega’s. Afgelopen jaar zijn wij verhuist naar een nieuwe locatie waar we de bovenverdieping van een kantoorpand bestrijken. We hebben (nog) lekker de ruimte en er staat bijvoorbeeld een tafeltennistafel, voetbaltafel etc. omdat wij geloven in ontspanning in combinatie met hard werken.

Sfeer

Binnen onze club heerst een goede sfeer en we vinden plezier in ons werk erg belangrijk. Wij voelen ons verantwoordelijk voor de werkzaamheden die we uitvoeren en helpen graag onze klanten. Onze klanten op hun beurt introduceren ons vervolgens weer bij potentiële nieuwe klanten. En zo blijven we groeien en onszelf verder ontwikkelen.

After movie

Hier vind je een aftermovie van ons  klanten Event  wat we hebben georganiseerd in 2019.  Dat geeft een indruk van ons bedrijf en onze klantengroep.

A.i. Event 2019