Informatieve Webinars

Naast onze standaard cursussen  hebben wij ook een aantal webinars voor onze klanten ontwikkeld. Tijdens deze webinars brengen we een bepaald onderwerp uit Assu onder de aandacht of blikken we terug op de nieuwste ontwikkelingen binnen onze assurantie software. We laten zien waar we mee bezig zijn op het gebied van hypotheken, schades, polissen en meer. Of we diepen handige functionaliteiten zoals workflows, werklijst en onze eigen mailbox verder uit. Kortom, voor ieder wat wils.

We hebben momenteel 2 soorten webinars:

  • A.informatief webinars
  • Webinars over een bepaald onderwerp

 

A.informatief webinars

A.informatief webinars zijn, zoals de naam eigenlijk al zegt, informatief van karakter. We houden deze webinars meestal aan het einde van een ontwikkelperiode van een Upgrade. In de webinar nemen we je mee door middel van een terugblik naar de afgelopen periode en kijken we vooruit naar wat we in de nieuwe periode gaan ontwikkelen. Je blijft hierdoor altijd op de hoogte van waar wij bij A.i. mee bezig zijn.

 

Webinars over een bepaald onderwerp

In deze webinars lichten we een bepaalde functionaliteit binnen Assu uit. Bijvoorbeeld Workflows of Selecties. Deze webinars zijn niet bedoeld als training, want daar is de tijd te kort voor en is er te weinig ruimte voor echte interactie. Ze zijn puur bedoeld om te laten zien wat je zoal kunt met een bepaalde functionaliteit binnen Assu. Wil je er dan zelf ook mee aan de slag en je komt er zelf niet uit? Dan kun je je inschrijven voor 1 van onze trainingen of een afspraak maken voor consultancy op maat.

 

Bepaal mee

Heb je nou behoefte om meer te weten over een bepaald onderwerp? Laat dit aan ons weten. Wij inventariseren de verzoeken en houden dan op basis van aanvraag een webinar over veelgevraagde onderwerpen.

 

Onderaan deze pagina vind je een overzicht van onze webinars die we voor je in de planning hebben staan en uitgebreide verslagen inclusief video van de webinars die we eerder gegeven hebben.

 

webinars

Een overzicht van onze geplande webinars

A.informatief webinar op 23-03-2023

Volg jij graag onze ontwikkelingen? Neem dan deel aan ons webinar op 23 maart.

Lees meer

Bekijk hier ons meest recente webinar

Al onze webinars worden opgenomen zodat jij later, wanneer het jou het beste uitkomt, onze webinars nog een kunt bekijken.

filmstrip

Volg ons en blijf op de hoogte