Wat is nieuw versie 1.2628.3.1

 Deze pagina is "under construction". Zodra deze versie van Assu life gaat zal deze pagina in zijn definitieve opmaak gepubliceerd worden op de "Wat is nieuw" pagina. Op dit moment is deze versie van Assu in de testfase bij onze testkantoren. Bugs die gevonden worden zullen in updates opgelost worden.

 Hier onder staat overzicht van de nieuwe functionaliteiten vanaf versie 1.2628.3.1. Voor gedetailleerde omschrijving van de topics verwijzen we je door naar onze handleiding die je in het pakket onder de F1 knop kunt vinden.

<<laatst aangepast 13-3-2023 N. Hartendorf>>

Oudere Assu versies:

 

Nieuw in deze Upgrade:

inhoud

 

 

RELATIES:

relaties

* Bij het wijzigen van een subagent of adviseur op de relatiekaart komt er voortaan een vraag of je de wijziging ook wilt doorvoeren in de polissen van de relatie. Als je voor "Ja" kiest dan worden alle polissen aangepast. Op tabblad "premie" van de polis vind je de nieuwe subagent terug.

* Tabblad "Kerncijfers" op de relatiekaart is uitgebreid met het aantal medewerkers en de bruto winst

* Tijdens het aanleggen van ene relatie kun je nu ook gegevens opzoeken van een andere relatie als je bijvoorbeeld een telefoontje tussendoor krijgt. De relatiekaart blokkeert niet langer je scherm

* Wanneer je op de relatiekaart de SBI code invult zal deze automatisch gekoppeld worden aan het juiste KVK nummer zodat je goed weet wat de werkzaamheden van de zakelijke klant zijn en je daar advies op kunt uitbrengen.

 

ketenintegratie

ADN berichtverwerking en Digitale Documenten

* Bij het verwerken van ADN berichten worden voortaan ook de kentekens getoond in het scherm waarin je de berichten gaat koppelen. Hierdoor is het makkelijker om een polis (nieuw contract) te koppelen omdat je niet langer terug hoeft te gaan naar het dossier om op het voorlopige polisnummer het kenteken te zoeken.

* Er volgt voortaan een waarschuwing als de datum van ontvangst van een mutatiebericht NA de datum van ontvangst van het prolongatiebericht is. Dit om te voorkomen dat de gegevens van de objectmutatie overschreven worden.

* De extra dekking Cyber op de inboedelpolis wordt nu ook goed verwerkt in de ADN berichten.

* In de output lijsten van de preverwerking wordt nu ook de subagent meegenomen

* Je kunt nu automatisch digitale documenten voor zowel particuliere als zakelijke relaties laten verwerken. Voorheen was er geen onderscheid tussen particulier en zakelijk.

 

WORKFLOWS/AUT.HANDELINGEN:

workflows

* Als je gebruik maakt van Workflows dan zag je bij eerdere versies altijd Het gekoppelde ID van de klant staan. We hebben er nu voor gezorgd dat je de naam van de regelmatige bestuurder ziet staan omdat dat een stuk duidelijker is dan alleen een nummer.

* In een Workflow kun je nu ook een voorwaarde inregelen dat een klant een e-mailadres moet hebben omdat je anders het probleem hebt dat een Workflow in 1 keer afgebroken wordt omdat hij geen e-mailadres kan vinden.

* Vanuit een hypotheek Workflow is er nu de mogelijkheid voor een export naar een extern pakket (bijvoorbeeld Adviesbox).

 

POLISSEN:

polissen

* De "CYBER" dekking wordt aangepast zodat hij juist komt te staan conform SIVI.

* Bij de dekking "arbeidsongeschiktheid" is nu ook de mogelijkheid voor het toevoegen van een beroepsklasse toegevoegd in het scherm in Assu®.

* Bij de dekkingen is het nu ook mogelijk om een arbodienstverlener toe te voegen.

* Voor opstal en inboedel polissen geldt 5 jaar garantie tegen onderverzekering. Bij het invoeren van een polis zal dus nu standaard de ingangsdatum van het veld "Garantie" ingevuld worden en ook gelijk het vinkje "Garantie tegen onderverzekering" aangezet worden. Dit bespoedigt je invoer van de betreffende polis.

 

SCHADES

schade

 

* Je kunt nu ook zoeken op het schadenummer van de tegenpartij. Dit vergemakkelijkt het zoeken van bepaalde stukken.

* Je kunt bij een schade nu aangeven dat het gaat om een "Directe Schadeafhandeling". Dit doe je bij een WA en WA beperkt casco verzekering als bij een schademelding blijkt dat de tegenpartij duidelijk schuldig is.

* Om goede schade- en polissen Workflows te kunnen maken kun je op de maatschappijkaart nu ook een zakelijk e-mailadres van het type "schade" toevoegen.

 

HYPOTHEKEN

hypotheken

* Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adiipiscing elit.

ABONNEMENTEN:

abonnement

* Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adiipiscing elit.

 

TAKEN, AGENDA EN NOTITIES

Taken agenda en notities

* In taken, notities en de schade omschrijving hebben we nu een spellingscontrole toegevoegd.

* Als je bijlages verwijdert uit een taak dan worden deze bijlages niet langer automatisch uit je docarchief verwijderd.

* Als er een bijlage aan een taak zit dan zal deze automatisch vet gedrukt worden in het betreffende tabblad op de taak

* Als er een notitie aan een taak gekoppeld is dan kun je nu ook vanuit de taak direct doorklikken naar de betreffende notitie

ALGEMEEN:

algemeen

* Als je bij de taken een taak wilt toevoegen dan werden er voorheen in de lijst met namen van medewerkers ook de namen van cockpit gebruikers getoond. Dit werd onoverzichtelijk dus deze worden niet langer getoond.

* Als je gebruik maakt van Appviseurs kun je nu ook de schade overschrijven middels Appviseurs berichten

* Als je bezig bent met het bewerken van een rapportage dan kon je voorheen niks meer opzoeken in andere schermen van Assu® omdat de rapportage in de weg bleef staan. Dit is nu niet langer het geval.

* Je kunt nu op ieder product een waarschuwingstekst kwijt.

* Bij het verlengen van het bedrijfscertificaat via de wizard in Assu² is nu ook de ABC tool van Solera geintegreerd

 

* Als je tegels van een relatie- of productkaart minimaliseert dan viel voorheen een aantal van je belangrijke knoppen weg waardoor je een aantal functionaliteiten niet kon benaderen. We hebben nu de belangrijkste knoppen bovenaan gezet op de volgende volgorde:

  1. Toevoegen
  2. Wijzigen
  3. Verwijderen
  4. Exporteren naar Excel
  5. Afgewerkt
  6. Taak afwerken
  7. Volledig dossier
  8. Lijst in los scherm tonen

FINANCIEEL:

financieel

* Als je een mail hebt inzake een factuur en er zit een PDF als bijlage bij dan komt er voortaan het woord "factuur" voor het factuurnummer te staan zodat de bijlage als zodanig herkend kan worden.

* Als je gebruik maakt van de journaalposten module en je hebt een factuur die al naar de maatschappij gegaan is, maar alsnog door de klant betaald wordt, dan zal deze factuur voortaan in het rood getoond worden.

* Als je bij een bancair product gaat zoeken door middel van de veldkiezer dan kun je nu ook de adviseur kiezen.

* Bij het crediteren van een factuur heb je nu ook de mogelijkheid om de RC datum te wijzigen/kiezen

* Op de financieringskaart zijn er knoppen toegevoegd achter het veld "Servicebureau" zodat je snel de kaart van het betreffende servicebureau kunt openen

SJABLONEN:

sjablonen

* De datum notatie in de sjablonenzal voortaan voluit uitgeschreven worden. Bijvoorbeeld: 12 december 2023.

 

 

PROLONGEREN:

prolongeren

* Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adiipiscing elit.

Selecties:

selecties

* Je kunt nu ook selecties draaien op abonnementen

 

AssuMailbox

 

AssuMailbox

* Het scherm van de AssuMailbox is aanpasbaar in breedte. De instellingen bleven echter niet bewaard. In deze Upgrade houdt Assu® de instellingen vast zodat de AssuMailbox schermen altijd op jouw formaat openen.

* Bij uitgestelde mails kun je voortaan aangeven hoe deze opgeslagen dient te worden in het dossier.

* In de AssuMailbox kun je nu ook een geadresseerde kiezen.

UPDATES

No articles available.

Gerelateerde artikelen

Wat is nieuw versie 1.2627.3.1

Lees meer over de nieuwe functionaliteiten van deze versie

Lees meer

Wat is nieuw Assu versie 1.2625.3.1

Lees hier meer over de updates van Assu en wat er nieuw is per update

Lees meer

Wat is nieuw versie 1.2624.3.1

Functionaliteiten in versie 1.2624.3.1

Lees meer