Vacature Trainee Financieel Consultant

Wil jij aan de slag in een adviserende rol binnen de financiële sector? Weet jij de brug te slaan tussen de eindgebruiker, zijn financiële processen en onze software? Wil jij meehelpen om deze processen en onze software verder te verbeteren?

De financiële sector is een wereld vol veranderingen. Ieder jaar wijzigt de wet- en regelgeving en ontstaan er nieuwe producten. De gevolgen hiervan hebben een grote impact op de organisaties van onze klanten. Voor onze klanten is het van groot belang dat zij geïnformeerd worden over de wijzigingen en advies krijgen over de mogelijkheden die hieruit voortkomen.  

 

Wij zijn A.i. Automatisering

Wij zijn eigenzinnige en nieuwsgierige, creatievelingen die gespecialiseerd zijn in het ontwikkelen van gebruikersvriendelijke software oplossingen voor de professionele intermediair binnen de assurantiebranche.  Onze klanten en onze mensen staan bij ons centraal! We houden van ontwikkelen, naast het softwarepakket Assu® hebben we recent drie apps aan onze productenlijn toegevoegd . We stimuleren je graag om verder te groeien, zowel op persoonlijk- als professioneel vlak. In een complexe wereld streven we naar eenvoud en efficiency.​ Dat doen we vooral met heel veel plezier, toewijding en een glimlach. Gedreven door passie zijn wij het winnende team. 

 

Wat bieden wij jou?

 • Je wordt met open armen ontvangen: Een team vol met gezellige, leuke en spontane collega’s zorgen voor het gevoel van een warm bad.

 • Een informele en prettige werkomgeving met veel ruimte voor eigen initiatieven en ideeën; 

 • Een duidelijke focus op persoonlijke en professionele ontwikkeling, maandelijks wordt middels een 1-op-1 gesprek bekeken waar jouw kansen liggen en waarin je wilt groeien. 

 • Collega's die jouw passie voor het vak en de technologie delen; 

 • Marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden; 

 • Studeren en het behalen van relevante certificaten wordt gestimuleerd en vergoed; 

 

Werken en leren

Tijdens het éénjarig traineeship ben jij aan het werk in ons supportteam. Je start is bedoeld om onze klanten, onze diensten en producten beter te leren kennen. Je productkennis breid je verder uit door te doen en door inhoudelijke trainingen te volgen. De theorie breng je dagelijks in praktijk door met de klanten in gesprek te gaan. 
 
Gedurende je traineeship spar jij met jouw coach(es) en reflecteer je maandelijks op je persoonlijke ontwikkeling. Je werkt zo tegelijkertijd aan je hard- en soft skills om jouw doelen en ambities te verwezenlijken. Door die ervaring en de inhoudelijke trainingen creëer jij voor jezelf de volgende stap om aan de slag te gaan als financieel consultant. 

 

Wie ben jij?

 • Afgestudeerd hbo- of wo in een financiële of bedrijfseconomische richting; 

 • Het betreft geen startersfunctie

 • Enthousiast om je te verdiepen in Finance IT applicaties; 

 • Gedreven in het werken met (financiële) data. Excel is peanuts! 

 • Een netwerker pur sang; 

 • In het bezit van goede kennis van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk. 

 • Je herkent jezelf in de volgende vaardigheden;  analytisch, anticiperen, financieel bewustzijn, klantgerichtheid, luisteren, overtuigen, resultaatgerichtheid en uitdrukkingsvaardigheid. 

 

Als je kennis hebt van verzekeringen of hypotheken dan ben je sneller thuis in onze wereld, dat is echter geen must maar wel een pre. Wij kijken uit naar jouw reactie en maken graag persoonlijk kennis met je als we enthousiast zijn over jouw cv met motivatie waarom jij past bij onze club.

Je kunt mailen naar werken@aiautomatisering.nl ter attentie van Edwin Mathijssen of bellen als je vragen hebt naar 076-5716178. 

 

 Sollicitatiedeadline: maandag 19 april 2021.