Vacature Support Medewerker

Fulltime Support Medewerk(st)er gezocht

Krijg jij energie van mensen helpen bij hun gebruikersvragen? Word jij enthousiast van het op computer technisch vlak ondersteuning verlenen? Heb jij affiniteit met financiële dienstverlening? Lees dan deze vacature eens goed door en als je jezelf herkent bel of mail ons dan!

Wie zoeken wij?

Wij van A.i. Automatisering in Breda zijn op zoek naar een dienstverlenend ingestelde persoon die passie heeft voor het telefonisch ondersteunen van onze klanten. Iedere dag ontvangen wij telefoontjes van klanten die onze software gebruiken. Ze stellen vragen over de werking van het software pakket of hebben soms ideeën hoe het beter kan. Het komt ook voor dat ze ons om hulp vragen hoe ze een proces het beste kunnen verwerken in ons programma. Of er is ondersteuning nodig bij een installatie of server migratie. Al deze gesprekken worden in een kort verslag vastgelegd en daarna volgt er weer een gesprek met de klant.

Vacature Support Medewerk(st)er

Wat doen wij?

Wij maken software voor de assurantietussenpersoon, de adviseur die helpt bij het afsluiten van jouw hypotheek of verzekeringspakket. Over het algemeen zijn het relatief kleine bedrijven die onze software gebruiken en dat maakt het werk afwisselend en uitdagend. Wij kennen onze klanten goed en onze klanten ons gelukkig ook. Wij werken niet met een stopwatch om ervoor te zorgen dat onze support collega’s zo veel mogelijk telefoontjes afwikkelen. Nee, wij vinden het belangrijk dat iedere keer dat een klant ons belt er een goede ervaring is en dan is het soms nodig dat er een langer gesprek gevoerd wordt.

 

Wie zijn wij?

Wij zijn een software bedrijf dat software maakt voor een markt die niet uitdagend lijkt. "Lijkt" inderdaad, want er gebeurt veel in onze branche. Er werken leuke inspirerende mensen en juist met deze mensen heb jij telefonisch contact. Eigenlijk zijn wij de beste uit onze branche en dat blijkt ook uit de onderzoeken die er jaarlijks in onze branche worden uitgevoerd. Daarom groeien we stevig en zijn we regelmatig op zoek naar versterking van ons team.

Ons team bestaat nu uit 18 mensen met een gemiddelde leeftijd van 35 jaar. Het is een divers team van ICT’ers, dienstverlenende support collega’s en Consultants, Functioneel Beheerders en Sales collega's. We hebben inmiddels het hybride werken omarmd. Toch vinden we het enorm fijn om samen te werken. We hebben lekker de ruimte en er staat bijvoorbeeld een tafeltennistafel, voetbaltafel etc. omdat wij geloven in ontspanning in combinatie met hard werken.

Binnen ons team heerst een goede sfeer en we vinden plezier in ons werk erg belangrijk. Wij voelen ons verantwoordelijk voor de werkzaamheden die we uitvoeren en helpen graag onze klanten, die ons dan vervolgens weer introduceren bij potentiële nieuwe klanten. En zo blijven we groeien en onszelf verder (persoonlijk) ontwikkelen.

Wie ben jij?

Jij herkent jezelf in ons verhaal en wil graag deel uitmaken van ons top team! Natuurlijk weet je nog niet alles, maar je bent leergierig en wil graag snel volledig mee kunnen draaien op onze support afdeling. Het allerbelangrijkste is dat de telefoon jouw vriend is en je kunt telefonisch snel ‘contact’ maken met onze klant.

Doordat we groeien is het soms wat hectisch, maar daar kun je wel tegen en je blijft vriendelijk. Als je kennis hebt van verzekeringen of hypotheken dan ben je sneller thuis in onze wereld. Dit is echter geen must maar wel een pre. Wij kijken uit naar jouw reactie en maken graag persoonlijk kennis met je als we enthousiast zijn over jouw cv met motivatie waarom jij past bij onze club.

 

Je kunt mailen naar werken@aiautomatisering.nl ter attentie van Edwin Mathijssen of bellen als je vragen hebt naar 076-5716178.  Reageren kan tot vrijdag 3 december 2021.