Update Assu® 1.2627.3.3

In deze Update zijn de volgende zaken aangepast/toegevoegd:

 

De volgende zaken zijn aangepast in Assu®:

  • Als je gebruik maakt van de Intermediair module: het tonen van bepaalde knoppen wordt nu goed toegepast op de zakelijke relatiekaart 

  • Er worden geen dubbele e-mailadressen meer getoond van schade tegenpartijen bij een mailing 

  • Als je in de AssuMailbox bezig bent met het aanmaken van een nieuwe e-mail en je hebt daar bijlages in staan, dan is het niet meer mogelijk om deze bijlages (per ongeluk) weg te slepen uit je mail. Dit om te voorkomen dat je ze per ongeluk wegsleept en ze er nog een keer in moet zetten.

  • "BTW verrekenbaar" op de schadekaart werd verkeerd overgenomen van de polis. Dit is nu opgelost. Je hebt in Assu® namelijk de volgende mogelijkheid: Bij een autopolis waar er op een polis een vinkje staat "inclusief BTW" bij een motorrijtuigobject dan zal automatisch bij het aanmaken van een schade het vakje "BTW verrekenbaar" UIT gevinkt worden zodat je dit niet meer zelf hoeft te doen. 

 

De volgende zaken zijn nieuw in Assu®:

  • Bij het verwerken van een ADN bericht voor een pakketpolis, worden nu ook automatisch de onderdeelberichten getoond in de *Werklijst. 

 

*Werklijst is een losse gratis module waarmee je je werk nog verder kunt automatiseren. Lees hier>>> mee over onze Werklijst functie.

 

En dit is niet alles ... we werken constant door om je pakket te verbeteren. 

Denk je zelf "ik heb ook wel wat verbeteringen" of "ik zou dit graag anders zien"? Dan kun je dit bij ons doorgeven in de vorm van een wens. Volgens onze "weg van de wens" procedure kun je via A.i. Servicedesk je wens bij ons indienen. Klik op onderstaand plaatje om te zien hoe je een wens indient:

wensen

 

In deze update zijn er geen velden in de database aangepast.

Gerelateerde artikelen

Update Assu® 1.2627.3.4

Ontdek wat er nieuw of aangepast is in deze Update

Lees meer

Update Assu® 1.2627.3.2

Ontdek wat er nieuw of aangepast is in deze Update

Lees meer