Voor iedereen een passende training

Ben je een nieuwe Assu gebruiker die graag ons pakket wil leren gebruiken? Of ben je al een ervaren gebruiker en ben je op zoek naar wat meer verdieping in je pakket, waarmee je jezelf verder kunt ontwikkelen? Dan hebben we goed nieuws.

In 2022 hebben we ons trainingsaanbod verder uitgebreid. Zo hebben we nu meer trainingen gericht op de losse modules, zoals bijvoorbeeld een training voor het maken van selecties, opstellen van Workflows of het maken van rapportages. Ook wordt het assortiment webinars verder uitgebreid.

Leer je assurantiepakket goed kennen en leer om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van wat automatisering voor je kan betekenen. Hierdoor houd je tijd over voor de zaken die er echt toe doen.

Zolang we met de corona maatregelen leven zijn onze cursussen uiteraard niet op locatie maar worden ze via Teams gegeven!

Als nieuwjaarsactie hebben wij momenteel de "hoe langer hoe minder" actie. Al onze trainingen zijn €100,- ex BTW per deelnemer. Voor ieder jaar dat je gebruik maakt van Assu krijg je 5% korting op de kosten van de training per deelnemer. Deze korting kan oplopen tot maximaal 25%.

 

Heb je interesse in een training? Neem contact met ons op om je voorkeur door te geven. Op dit moment plannen we onze cursussen in op basis van aanvraag. We werken nog aan een overzicht met vaste trainingsdata!

 

 

 

Volg ons en blijf op de hoogte

oranje