Omnummeringen

In ons assurantie pakket Assu heb je de mogelijkheid een aantal omnummeringen te draaien. Wij proberen dit overzicht zo actueel mogelijk te houden aan de hand van de informatie die de maatschappijen ons aanleveren. Mochten wij nog geen informatie van de maatschappijen hebben ontvangen attendeer ons daar dan op want wij streven ernaar om zo accuraat mogelijk te zijn in onze informatievoorziening!

 

NN omnummering Zekerheid op Maat:

Het laatste stuk van de NN omnummering naar Zekerheid op Maat wordt nu doorgevoerd. Lees hier meer over in dit artikel>>>

 

Assu Omnummertool:

Vanuit de Assu omnummertool kun je zelf eenvoudig omnummeringen draaien. De meeste omnummeringen zal je dan ook op deze manier uit kunnen voeren. Momenteel lopen er geen actuele omnummeringen.

 

Assu kan zelf de maatschappij herkennen aan de hand van het aangeleverde CSV bestand. 

Wat hierbij belangrijk is: iedere maatschappij moet een unieke POR code hebben. Hebben ze beiden hetzelfde nummer dan lukt de omnummering niet!

omnummeren

De uitleg voor deze omnummertool kun je vinden in de handleiding in je pakket onder de F1 knop.

Of door op deze link te klikken.

Dankzij deze omnummertool hoef je niet langer bestandjes te downloaden, op te slaan en uit te pakken maar kun je alles via het lint regelen:

 

lees hieronder verder

De a.s.r. Omnummertool:

Voor omnummeringen van a.s.r. hebben we een speciale a.s.r. omnummertool omdat er hiervoor zowel een Edifact als een CSV bestand benodigd zijn. Lees hier meer over onze a.s.r. omnummertool.

 

 

lees hieronder verder

Even opletten...:

Voor omnummeringen waarbij er bestanden gedownload moeten worden geldt het volgende:

let op

*Als bestanden eenmaal geopend zijn in Excel zijn ze namelijk niet meer bruikbaar als omnummerbestanden!


*We adviseren iedereen om VOORDAT je gaat omnummeren eerst een backup te laten maken van je database door je systeembeheerder!
De reserverkopie/backup kan ook gemaakt worden door een tijdgebonden servertaak.