Slimme formulieren

Formuliertje hier, formuliertje daar. Je hebt het als tussenpersoon al erg druk en dan ben je ook nog bezig met het invullen van allerlei formulieren voor je klanten. Dat moet toch anders kunnen? 

Ja, dat kan inderdaad anders. De oplossing voor het zelf invullen van allerhande formulieren noemen wij "Slimme formulieren".

"Slimme formulieren" zijn formulieren die vooringevuld zijn. Je hoeft je dus niet langer bezig te houden met tijdvretende activiteiten als het invullen van formulieren.

Onze partner Finconnect levert deze "Slimme formulieren" als laagdrempelige oplossing om de communicatie tussen jou als tussenpersoon en jouw eindklant te optimaliseren.

Al tientallen Assu gebruikers gingen je voor en maken gebruik van de mogelijkheid van Finconnect om vooringevulde formulieren naar hun relaties te sturen.

Van schadefomulieren tot aanvraagfomulieren, van UBO-formulier tot Opzegformulier en van AOV-onderhoudsformulier tot Waardemeter.

Jouw voordelen:

De "Slimme formulieren" oplossing biedt talloze voordelen om je processen nog meer te optimaliseren. Een paar van die voordelen zijn bijvoorbeeld:

  • de formulieren worden standaard al gevuld met zoveel mogelijk informatie van de relatie, dus geen typewerk meer
  • alleen de relevante vragen worden gesteld, dus geen tijdverspilling aan onnodige invulschermen
  • door digitalisering van processen maak je een enorme efficiency slag waardoor je je tijd voor echt belangrijke zaken kunt gebruiken

 

Lees op de website van Finconnect de ervaringen van een aantal collega Assu gebruikers.

 

Finconnect en Assu:

De "Slimme formulieren" van Finconnect zijn in Assu snel te vinden in het lint van de relatiekaart, schadekaart of poliskaart. Als je je aangemeld hebt bij Finconnect ontvang je een nummer en een wachtwoord. Deze vul je beide in bij de koppelingen naar externe pakketten en je kunt aan de slag.

 

Enthousiast geworden?

Ben je na het lezen van bovenstaande informatie enthousiast geworden om net als andere kantoren aan de slag te gaan met de "Slimme formulieren" van Finconnect? 

Probeer dan twee maanden lang Finconnect gratis op proef en ervaar hoe efficiency en klantvriendelijkheid hand in hand kunnen gaan.

 

Meld ja aan via onderstaande knop:

 

Met vriendelijke groeten,

Team A.i. Automatisering 

scroll naar beneden voor de animatie

Ook slim aan de slag?

Onderstaande animatie van Finconnect neemt je mee in de voordelen van "Slimme formulieren".

Gerelateerde artikelen

Artikel- informatie en waar je het kunt vinden

Wij delen veel. Wil je ook weten wat wij allemaal delen? Klik dan snel verder

Lees meer

Nieuw - VKG koppeling

Vanaf 1.2623.3.27 hebben we de VKG koppeling Lees meer...

Lees meer

Nieuw: AssuMailbox

Mailen vanuit Assu? Dan kan nu zonder dat je Outlook nodig hebt

Lees meer