Selectieverzoeken voor mailingen in de Corona tijd

Omdat er nog steeds veel mensen thuis werken om de verspreiding van het Corona virus zoveel mogelijk te beperken krijgen wij veel vragen van mensen hoe je het beste een mailing kunt maken. Normaal gesproken loop je even naar de printer en heb je altijd wel ergens een stapeltje enveloppen liggen maar nu proberen we alles zoveel mogelijk digitaal te doen.

selecties voor mailings

En dat kan natuurlijk ook. Ons systeem bevat veel handige selectiemogelijkheden waarmee je ook vanaf thuis snel je juiste doelgroep kunt samenstellen om een mailing te doen. Zo kun je bijvoorbeeld vanaf de relatiekaart met selectiecodes werken om een bepaalde doelgroep te definiëren die je later gericht kunt gaan mailen.

Om je hierbij goed van dienst te zijn hebben we een aantal standaard selecties beschikbaar gesteld:

Standaard selecties die we beschikbaar hebben:

De volgende standaard selecties hebben wij beschikbaar:

Een selectie inlezen in Assu:

De selecties hierboven kun je downloaden (.zip bestand) en uitpakken op je computer. Het resultaat is een .SQL bestand. Dit bestand kun je als volgt inlezen in Assu:

1. Ga in de Assu cockpit linksboven naar het witte boekje -> Selecties

2. Klik op 'A.i. selectie' inlezen

3. Om de selectie te kunnen gebruiken voor mailing dient vervolgens onder het tabblad 'Algemeen' de 'oorsprong tabel' ingevuld te worden. Kies bij alle drie de selecties voor de oorsprong tabel 'Personen'. 

4. Klik op 'Uitvoeren'

5. De knop 'Maak mailing' is nu bruikbaar. Zie onze handleiding (F1 in Assu) om de mailing voort te zetten: https://help.aiautomatisering.nl/assu/Mailingvanuitselectie.html

 

Een aangepaste selectie nodig? Vraag deze aan via A.i. Servicedesk!

Uiteraard is het ook mogelijk een aangepaste selectie door ons te laten maken, bijvoorbeeld een selectie die kijkt naar een bepaald kenmerk op de relatiekaart of naar de woonplaats van je klanten.

Wil je inderdaad een aangepaste selectie door ons laten maken? Dat kan! De aanvraag kun je naar ons versturen via A.i. Servicedesk via het knopje "Selectie aanvraag" (lees hier hoe dit werkt) of als je daar nog geen inlog hebt via info@aiautomatisering.nl

Gerelateerde artikelen

Artikel- Standaard Zorgplicht Workflows

Niet langer zelf bouwen met deze standaard Workflows

Lees meer

Artikel - 7 januari 2022 einde Digitaal Paspoort

7 januari 2022 stopt het Digitale Paspoort lees verder...

Lees meer

Artikel - Omnummering zakelijke schadeverzekeringen Nationale Nederlanden

Lees meer over de omnummering van Nationale Nederlanden van september 2021 t/m juli 2022

Lees meer