Selectieverzoeken voor mailingen in de Corona tijd

Omdat nagenoeg iedereen momenteel thuis werkt om de verspreiding van het Corona virus zoveel mogelijk te beperken krijgen wij veel vragen van mensen hoe je het beste een mailing kunt maken. Normaal gesproken loop je even naar de printer en heb je altijd wel ergens een stapeltje enveloppen liggen maar nu proberen we alles zoveel mogelijk digitaal te doen.

selecties voor mailings

Gelukkig hebben we in ons systeem handige selectiemogelijkheden waarmee je ook vanaf thuis snel je juiste doelgroep kunt samenstellen om een mailing te doen. Om je hierbij goed van dienst te zijn hebben we een aantal standaard selecties beschikbaar gesteld:

Standaard selecties die we beschikbaar hebben:

De volgende standaard selecties hebben wij beschikbaar:

Een selectie inlezen in Assu:

De selecties hierboven kun je downloaden (.zip bestand) en uitpakken op je computer. Het resultaat is een .SQL bestand. Dit bestand kun je als volgt inlezen in Assu:

1. Ga in de Assu cockpit linksboven naar het witte boekje -> Selecties

2. Klik op 'A.i. selectie' inlezen

3. Om de selectie te kunnen gebruiken voor mailing dient vervolgens onder het tabblad 'Algemeen' de 'oorsprong tabel' ingevuld te worden. Kies bij alle drie de selecties voor de oorsprong tabel 'Personen'. 

4. Klik op 'Uitvoeren'

5. De knop 'Maak mailing' is nu bruikbaar. Zie onze handleiding (F1 in Assu) om de mailing voort te zetten: https://help.aiautomatisering.nl/assu/Mailingvanuitselectie.html

 

Een aangepaste selectie nodig? Vraag deze aan via A.i. Servicedesk!

Uiteraard is het ook mogelijk een aangepaste selectie door ons te laten maken, bijvoorbeeld een selectie die kijkt naar een bepaald kenmerk op de relatiekaart of naar de woonplaats van je klanten.

Wil je inderdaad een aangepaste selectie door ons laten maken? Dat kan! Wij willen je vragen het format in te vullen dat je hier kunt vinden. De aanvraag kun je naar ons versturen via A.i. Servicedesk of als je daar nog geen inlog hebt via info@aiautomatisering.nl

Gerelateerde artikelen

Een fijne vakantie toegewenst

Het is weer zover, de vakantieperiode staat voor de deur.

Lees meer

Updaten apps noodzakelijk

Vanwege een optimalisatie van onze apps.

Lees meer

Assu installaties...vraag het ons

Behoefte aan extra installaties van Assu?...neem contact met ons op

Lees meer