In dit artikel willen wij onze Kernwaarden met jullie delen. Wij hebben dit woord dan ook niet zomaar met een hoofdletter geschreven in dit artikel. Onze Kernwaarden vormen namelijk de kern van onze A.i identiteit. Losjes gezegd onze "aIdentiteit", ons DNA:

aidentiteit

Waar kwaliteiten bepalen hoe je dingen doet en waar je goed in bent, zo zeggen Kernwaarden waarom je de dingen die je doet op die manier doet. Onze Kernwaarden zijn dus ons kompas waarop wij navigeren in een woud vol mogelijkheden. Ze helpen ons bij onze kern te blijven tijdens onze navigatie.

 

Kompas

 Wij zijn onze Kernwaarden

Onze Kernwaarden zijn ons DNA, de kern van onze identiteit. Ze bepalen wie wij zijn, wat we doen, waarom we dit doen en onze relaties met anderen. Met behulp van onze Kernwaarden kunnen wij in elke situatie reageren op basis van wie we in onze kern zijn. Ze helpen ons te reflecteren op onze eigen acties en gedrag in bijna alle situaties.

Ook helpen ze ons richting te geven in toekomstige situaties en gedrag. In een moeilijke situatie kunnen we onszelf namelijk afvragen "Wat zou ik doen vanuit mijn Kernwaarden? ", in plaats van blind te varen op emoties vanuit het moment.

 

 Ken je Kernwaarden, ken jezelf

Heldere kernwaarden die we samen op hebben gesteld brengen ons stabiliteit en zelfvertrouwen op de werkvloer en bij onszelf omdat we weten wat we willen, wie we zijn en waar we samen heen gaan op elk moment van onze reis. Ze helpen ons met het maken van onze keuzes, acties en handelen naar collega's en klanten toe.

Onze Kernwaarden helpen ons in te zien wie we zijn. Niet alleen op persoonlijk vlak, maar ook als bedrijf. Wij zijn onze Kernwaarden, wij zijn A.i.

Benieuwd naar onze Kernwaarden? We hebben ze voor je uitgewerkt in vijf losse hoofdstukken die je onderaan dit artikel kunt vinden.