Nieuw: AssuMailbox

Zonder mailbox kunnen we al lang niet meer. De tijd van postduiven is al lang voorbij. Maar zonder Outlook kun je binnenkort wel. Met behulp van de AssuMailbox kun je namelijk vanuit Assu e-mailen zonder dat je daarvoor een koppeling met Outlook nodig hebt. Je kunt dan niet alleen e-mails versturen en ontvangen vanuit Assu, maar ook mails archiveren direct in het docarchief van de relatie.

Wil je ook gebruik gaan maken van deze gratis module? Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is hem aan te zetten in Assu. Volg hiervoor de onderstaande stappen:

Stap 1: Neem contact op met onze Support afdeling om je kantoor "aan" te laten zetten voor de AssuMailbox. 

Stap 2: De medewerk(st)er van de Support afdeling zet de AssuMailbox module aan in ons interne registratiesysteem zodat wij weten dat jouw kantoor de AssuMailbox module gebruikt.

Stap 3: Je dient in Assu opnieuw de licentiecode op te halen zodat Assu ook weet dat de AssuMailbox gebruikt wordt

Stap 4: Na het ophalen van de licentiegegevens moet Assu afgesloten worden

Stap 5: Start Assu opnieuw op en ga via het witte boekje naar "Instellingen - E-mail instellingen". Hier heb je nu de optie om aan te vinken dat je de AssuMailbox wilt gebruiken

Stap 6: Start Assu nog 1 keer opnieuw op en bij het opstarten staat ditmaal de AssuMailbox module aan (je ziet in het lint een icoontje staan voor de AssuMailbox)

Stap 7:Richt nu de Assumailbox naar wens in volgens de stappen die je in onze Assu handleiding kunt vinden onder de afbeelding.

Je bestaande e-mail accounts van je kantoor worden  gelijk mee over gezet naar de nieuwe mailbox zodat iedereen gelijk van start kan gaan. 

In onze Assu handleiding onder de F1 knop van je pakket hebben wij een uitleg staan waarin je precies terug kunt vinden hoe de AssuMailbox werkt. Klik hier hier om naar de handleiding over de AssuMailbox te gaan.

AssuMailbox startscherm

Gerelateerde artikelen

Slimme formulieren

Slim aan de slag met de formulieren van Finconnect.

Lees meer

Artikel- informatie en waar je het kunt vinden

Wij delen veel. Wil je ook weten wat wij allemaal delen? Klik dan snel verder

Lees meer

Nieuw - VKG koppeling

Lees hier meer over onze VKG koppeling

Lees meer