Maatregelen bij A.i. Automatisering in verband met Coronavirus

Bij A.i. Automatisering volgen we de richtlijnen van het RIVM rondom het Coronavirus. Als gevolg hiervan en de maatregelen die onze regering heeft aangekondigd, nemen wij extra maatregelen om verspreiding van het virus tegen te gaan.

We volgen continu de ontwikkelingen met betrekking tot het Coronavirus en de begeleiding door officiële instanties op de voet. Gezien het onvoorspelbare karakter van deze situatie hebben we onze dagelijkse bedrijfsvoering aangepast naar aanleiding van de aanbevelingen en adviezen. Alle medewerkers van A.i. Automatisering mogen daarom wanneer nodig hun werkzaamheden vanaf thuis uitvoeren.

Op kantoor is het overal mogelijk om 1,5 meter afstand van elkaar te bewaren en hebben we momenteel geen groepstrainingen. Om toch aan de trainingsbehoefte te kunnen voorzien kan er wel een 1 op 1 afspraak worden gemaakt met onze consultant en gaan we binnenkort met webinars starten. Houd onze trainingspagina in de gaten voor meer informatie!

corona

Continuïteit van de dienstverlening

Onze klanten staan centraal bij alles wat we doen, dat betekent ook de continuïteit van onze dienstverlening. Gelukkig zijn we door alle systemen die we gebruiken in staat om op afstand onze werkzaamheden voort te zetten. Door de steeds veranderende omstandigheden is het alleen niet altijd vooraf duidelijk in te schatten wat voor impact dit gaat hebben op onze dienstverlening en service.

Wij willen je wel het volgende verzoeken; probeer alle niet urgente gebruikersvragen en service verzoeken per e-mail bij ons te melden via onze A.i. Servicedesk. Bij urgente gebruikersvragen en of andere service verzoeken zullen wij u zo goed als mogelijk van dienst zijn, ons support team zal je uiteraard blijven helpen en ondersteunen. Wel vragen we om je geduld en begrip als deze ondersteuning iets langer duurt dan je van ons gewend bent. We doen er alles aan om je vragen zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen of te beantwoorden.

 

Klantenbezoeken

Normaal gesproken ontmoeten we klanten, potentiële klanten en partners graag persoonlijk; bij je op kantoor of op locatie bij A.i. Automatisering. Gezien de huidige situatie zijn virtuele vergaderingen en werken op afstand noodzakelijke voorzorgsmaatregelen die helpen om ieders veiligheid te waarborgen. Om deze reden onderbreken we de lokatiebezoeken tot nader order. In plaats daarvan ondersteunen we je virtueel, met hetzelfde hoge serviceniveau als tijdens de reguliere bedrijfsvoering.

 

We danken je voor je steun en begrip!

 

Met vriendelijke groet,

Edwin Mathijssen

Operationeel Manager

 

Gerelateerde artikelen

In 8 stappen live met Assu!

Lees hier hoe u met maar 8 stappen live gaat met Assu

Lees meer