Het team: software tester & e-learning adviseur Natascha

Natascha is sinds begin 2019 weer werkzaam bij A.i. Automatisering als software tester & e-learning adviseur. Lees snel verder om haar te ontmoeten!

Hoe ben je bij A.i. terecht gekomen?

Ik ben 2 januari 2019 weer bij A.i. begonnen omdat ze iemand zochten die zich graag met informatievoorziening bezighoudt. Ik ben hiervoor 10 jaar werkzaam geweest in het VvE beheer en daarvoor een aantal jaren bij “het oude A.i” als helpdeskmedewerkster. Zo heb ik het oude Assuwin nog gekend wat op een floppy geleverd werd 😉. Daarvoor was ik werkzaam bij Ericsson Telecommunicatie in Rijen als Superuser van hun programma.

Wat zijn je werkzaamheden?

Ik houd me bezig met het herschrijven van de handleiding die onder de F1 knop van Assu® te vinden is. Nieuwe functionaliteiten en wijzigingen in het pakket zijn zo snel terug te vinden. Momenteel ben ik bezig een nieuw programma voor E-learning onder de knie te krijgen (Articulate Storyline 360) om straks onze informatievoorziening interactiever te krijgen door middel van e-learning en filmpjes.

Ook doe ik de testen van de nieuwe versies van Assu® aan de hand van uitgebreide testscripts en zorg ik ervoor dat de nieuwe punten die door middel van de SCRUM sessies binnenkomen, getest en gedocumenteerd worden.

Wat vind je het leukste?

Ik vind het leuk om op een creatieve manier soms ingewikkelde zaken uitgelegd te krijgen zodat iedereen optimaal gebruik kan maken van alle mogelijkheden van onze software.

Natuurlijk zorgen we ook voor voldoende ontspanning, zo hebben we iedere vrijdagmiddag een gezellige borrel met z’n allen. Wat doe jij graag tijdens de borrel?​

Omdat ik niet iedere vrijdagmiddag aanwezig ben zit ik niet bij alle borrels, maar een lekker snackmoment weet ik altijd wel te waarderen!

Tot slot: wil je nog wat kwijt aan de lezers?

Buiten mijn werk om houd ik me qua sport bezig met paardrijden en mennen. Ik houd van klussen in huis en maak dierenportretten in opdracht. Verder heb ik een oppasservice aan huis voor kattenliefhebbers die op vakantie gaan en hun katten niet naar een kennel willen brengen. Zelf hebben we ook 5 katten dus een liefhebber ben ik wel.

Ik houd verder van lekker eten uit verre landen, Netflixen en goede films. Qua vakantie: als er maar bergen, zon en lekker eten zijn. Südtirol is daarom favoriet.

Volgende week stellen we onze stagiaire Marjolijn voor!

Gerelateerde artikelen

Even voorstellen: Alex

Ontmoet Alex: de nieuwste supportmedewerker van A.i. Automatisering!

Lees meer

Even voorstellen: Anthony

Ontmoet Anthony: de nieuwste supportmedewerker van A.i. Automatisering!

Lees meer

Het team: Afstudeerstagiaire Marjolijn

Ontmoet hier Marjolijn: afstudeerstagiaire bij A.i. Automatisering!

Lees meer