Het team: functioneel beheerder Natascha

Natascha is sinds begin 2019 weer werkzaam bij A.i. Automatisering als functioneel beheerder. Lees snel verder om haar te ontmoeten!

Hoe ben je bij A.i. terecht gekomen?

Ik ben 2 januari 2019 weer bij A.i. begonnen omdat ze iemand zochten die zich graag met informatievoorziening bezighoudt. Ik ben hiervoor 10 jaar werkzaam geweest in het VvE beheer en daarvoor een aantal jaren bij “het oude A.i” als helpdeskmedewerkster. Zo heb ik het oude Assuwin nog gekend wat op een floppy geleverd werd 😉. Daarvoor was ik werkzaam bij Ericsson Telecommunicatie in Rijen als Superuser van hun programma.

 

Wat zijn je werkzaamheden?

Ik houd me bezig met functioneel beheer. Hieronder valt onder andere het (her)schrijven van de handleiding die onder de F1 knop van Assu® te vinden is. Nieuwe functionaliteiten en wijzigingen in het pakket zijn zo snel terug te vinden. Momenteel ben ik bezig een nieuw programma voor E-learning onder de knie te krijgen (Articulate Storyline 360) om straks onze informatievoorziening interactiever te krijgen door middel van e-learning en filmpjes. 

Ook onze interne informatievoorziening breng ik op orde want onze interne processen zorgen er uiteindelijk voor dat we soepeltjes kunnen werken.

Verder doe ik de testen van de nieuwe versies van Assu® aan de hand van uitgebreide testscripts en zorg ik ervoor dat de nieuwe punten die door middel van de SCRUM sessies binnenkomen, getest en gedocumenteerd worden.

Tenslotte zorg ik ervoor dat de informatie die op onze site terug te vinden is actueel blijft en schrijf ik artikelen over nieuwe ontwikkelingen in ons Assu pakket.

 

Wat vind je het leukste?

Ik vind het leuk om op een creatieve manier soms ingewikkelde zaken uitgelegd te krijgen zodat iedereen optimaal gebruik kan maken van alle mogelijkheden van onze software. Aangezien ik zelf een beelddenker ben vind ik het een uitdaging om door middel van beeld iets onder de aandacht te brengen. Want zeg nou zelf, een plaatje zegt vaan meer dan 100 regels platte tekst ;)

 

Wat doe je graag tijdens de vrijdagmiddag borrel?

Omdat ik niet iedere vrijdagmiddag aanwezig ben zit ik niet bij alle borrels, maar een lekker snackmoment weet ik altijd wel te waarderen!

 

Wat wil je tot slot nog kwijt aan de lezers?

Buiten mijn werk om houd ik me qua sport bezig met paardrijden en mennen. Ik houd van klussen in huis en maak dierenportretten in opdracht. Ook ben ik creatief bezig met Paper 53 en Adobe Fresco op de Ipad. Verder heb ik een oppasservice aan huis voor kattenliefhebbers die op vakantie gaan en hun katten niet naar een kennel willen brengen. Zelf hebben we ook 5 katten dus een liefhebber ben ik wel.

Ik houd verder van lekker eten uit verre landen, Netflixen en goede films. Qua vakantie: als er maar bergen, zon en lekker eten zijn. Südtirol is daarom favoriet.

 

Gerelateerde artikelen

Artikel - Even voorstellen: Danny

Lees hier meer over Danny, onze consultant

Lees meer

Artikel - Even voorstellen: Jasper

Lees meer over Jasper, medewerker Applicatiebeheer

Lees meer

Artikel - Even voorstellen: Alexander

Lees meer over Alexander, medewerker Datamigratie

Lees meer