Het team: Afstudeerstagiaire Marjolijn

Marjolijn is sinds januari werkzaam bij A.i. als afstudeerstagiaire. Momenteel zit Marjolijn in de laatste fase van haar opleiding Commerciële Economie aan Avans Hogeschool in Den Bosch. In deze blog vertelt zij hier meer over!

Hoe ben je bij A.i. terecht gekomen?

Tijdens een opdracht voor school bij een bedrijf ving de vrouw van Bart een gesprek op tussen mij en de eigenaresse van dat bedrijf. Dit ging over dat ik een afstudeerstage zocht. De vrouw van Bart vertelde dat haar man een eigen bedrijf én een leuke afstudeeropdracht had. Een belletje naar Bart en ik mocht op gesprek komen! Zodoende zit ik hier sinds januari mijn scriptie te schrijven.

Wat zijn je werkzaamheden?

Ik houd mij bezig met het uitvoeren van marktonderzoek voor een nieuwe dienst die A.i. in de toekomst wil gaan aanbieden. Ik onderzoek dus of de nieuwe markt geïnteresseerd is in een nieuwe dienst. Verder ben ik samen met Stephanie verantwoordelijk voor de social media en schrijven we samen de berichten, onder andere de blogs waarin het team wordt voorgesteld! Daarnaast voer ik nog wat klusjes uit voor het A.i. Event op 9 mei (meld je aan!) en maar net wat er op mijn pad komt.

Wat vind je het leukste?

Het leukste vind ik toch wel bezig zijn met social media. Tijdens mijn studie is mijn interesse in marketingcommunicatie steeds meer gegroeid en ik krijg hier dus zomaar de verantwoordelijkheid voor de social media. Heel gaaf! Verder vind ik het contact en praten met de onderzoeksdoelgroep van mijn marktonderzoek erg interessant.

Natuurlijk zorgen we ook voor voldoende ontspanning, zo hebben we iedere vrijdagmiddag een gezellige borrel met z’n allen. Wat doe jij graag tijdens de borrel?​

Tijdens de borrel hebben we vaak een (soort van) ping pong toernooitje waar ik ook graag aan meedoe. En met z’n allen gezellig het weekend doorspreken.

Tot slot: wil je nog wat kwijt aan de lezers?

Zodra ik mijn afstudeeropdracht bij A.i. heb afgerond ben ik dus klaar met mijn opleiding en ik kan niet wachten om uiteindelijk mijn diploma te kunnen ondertekenen! Zodra ik mijn diploma op zak heb, wil ik graag een Communicatie Master gaan volgen om nog meer over het leuke vak te leren. 

Gerelateerde artikelen

Even voorstellen: Alex

Ontmoet Alex: de nieuwste supportmedewerker van A.i. Automatisering!

Lees meer

Even voorstellen: Anthony

Ontmoet Anthony: de nieuwste supportmedewerker van A.i. Automatisering!

Lees meer

Het team: software tester & e-learning adviseur Natascha

Ontmoet hier Natascha: software tester & e-learning adviseur bij A.i. Automatisering!

Lees meer