Handleidingen

Voor onze applicaties Assu®, Assu2Go en Appviseurs hebben we een aantal handleidingen voor je beschikbaar. Je kunt deze op deze pagina terugvinden. Onderaan deze pagina's staan wat tips over het zoeken binnen de handleiding(en).

Zoeken in onze handleidingen

Op zoek naar informatie in onze handleidingen? Op de volgende plekken kun je je informatie terugvinden.

Zoeken via de index

In de index kun je alle belangrijke onderwerpen die in de handleidingen besproken worden op alfabetische volgorde terugvinden:

index handleiding

Zoeken via Contents

Onder de eerste knop "Contents" vind je alle onderwerpen die in de handleiding besproken worden. Ze zijn op onderwerp gerangschikt. Alle boekjes kunnen opengeslagen worden om zo de hoofdstukken te kunnen bekijken:

contents handleiding

Zoeken via "Search" 

Onder de derde knop "Search" kun je zelf zoeken op een bepaalde zoekterm. Let op: dit geeft erg veel resultaten omdat alles meekomt uit de gehele handleiding!

handleiding zoeken

Zoeken via ctrl-F

Een wat meer verborgen zoekfunctie is zoeken door middel van zelf de toetsencombinatie ctrl-f te doen. Er komt dan rechts bovenin je scherm een zoekvenstertje tevoorschijn waarin je je zoektermen kwijt kunt. Links in je scherm zie je dan je resultaten oranje gemarkeerd terug. Deze optie geeft een wat duidelijker overzicht dan de "Search" functie:

zoeken via ctrl-F

 

Mis je informatie? Meld dit dan via A.i. Servicedesk en we zullen het aanpassen/toevoegen in onze informatievoorziening. 

Volg ons en blijf op de hoogte

oranje