Ontmoet ons team

Support medewerker Stephanie

Onze helpdesk

Onze helpdesk staat altijd voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. 

Ons team

Stephanie

Stephanie van Drunen

Supportmedewerker Specialist

Alex

Alex Teijgeler

Supportmedewerker

Danny

Danny Bakkenes

Assu Consultant

Anthony

Anthony Bisschops

Supportmedewerker

Guus

Guus de Lege

Supportmedewerker

Patricia

Patricia Faasen

Supportmedewerker

Paul

Paul Ruedisueli

Supervisor Applicatiebeheer

Jack

Jack Leijs

Senior Applicatiebeheer

Stefan

Stefan Frijters

Applicatiebeheer Specialist

Jasper

Jasper van Megroot

Applicatiebeheer Specialist

Natascha

Natascha Hartendorf

Functioneel Beheerder

Alexander

Alexander van Pelt

Conversie Specialist

Jeffry

Jeffry van den Hooven

Data Migratie Trainee

Edwin

Edwin Mathijssen

Operationeel Manager

Jacco

Jacco van Tellingen

Directeur / relatiemanager

Bart

Bart Luijten

Directeur / relatiemanager

Serife

Serife Özcan-Önder

Support medewerkster

Bart

Bart Luijten

Mijn naam is Bart Luijten. Ik woon in het gezellige dorp Nuenen bij Eindhoven. Daar woon ik samen met mijn vrouw, onze twee kinderen en hond Binck.

Ik heb een commerciële achtergrond en ben sinds 2010 mede-eigenaar van A.i. Automatisering. Nooit gedacht dat de financiële branche zo leuk zou zijn!

Jacco verkoop adviseurs

Jacco van Tellingen

Hallo adviseur, mijn naam is Jacco van Tellingen. Geboren en getogen in “de parel van het zuiden”, Breda. Op dit moment ben ik ook woonachtig in deze heerlijke stad.

In 2000 ben ik voor A.i. Automatisering gaan werken, bij mijn grootvader die het bedrijf in 1982 heeft opgericht. In 2010 hebben Bart en ik het bedrijf gekocht omdat wij kansen zagen binnen de verzekeringsmarkt. Ons gezamenlijk doel; A.i. Automatisering de meest vooruitstrevende speler maken binnen ons vakgebied!

Ons beter leren kennen?

Neem contact op

Even voorstellen (nieuwe medewerkers):

Ons team is de afgelopen tijd versterkt met drie nieuwe medewerkers. Patricia, Jeffry en Serife.

Zij willen zich hieronder graag even aan jullie voorstellen:

Serife

Hallo, mijn naam is Serife Özcan Önder, 32 jaar oud en de gelukkige vrouw van Zafer. Ik ben geboren in Tilburg en getogen in Goirle en woon sinds drie jaar met heel veel plezier in Dongen.

Na het behalen van mijn HBO opleiding Management Economie en Recht ben ik zes jaar werkzaam geweest bij een assurantiekantoor en heb ik mij gespecialiseerd in processen en projecten. Ik heb daar altijd met veel plezier gewerkt en veel ervaring opgedaan in de assurantiesoftware (ik werkte daar overigens niet met Assu).

Wat ik het liefste doe in mijn vrije tijd is genieten van mijn gezin en tijd doorbrengen met familie en vrienden. Het leukste vind ik dan ook om tante te zijn van vier nichtjes en één neefje. Logeren bij tante Serife en ome Zafer is altijd een groot feest :)

 

Opgeruimd staat netjes 

 

Ja, daar houd ik van want dat geeft mij rust. In mijn werk ben ik altijd gestructureerd en hecht ik veel waarde aan duidelijkheid en eerlijkheid.

Wil je meer over mij lezen. Klik dan hier voor mijn eigen artikel.

banner

 

 

Patricia even voorstellen

 Wie ben ik?

Leuk dat ik me even voor mag stellen hier.

Mijn naam is Patricia Faasen en ik woon in Etten-Leur.

Ik woon daar met veel plezier samen met mijn man en twee kinderen.

 

 

 

 

 

 

In mijn vrije tijd sport ik graag bij de leukste sportschool van Brabant: Trivium Sport. Ik volg daar groepslessen Steps en Zumba. In het weekend kijken we graag naar de hockeywedstrijden van onze zoon. Verder spreek ik graag af met mijn vrienden om bij te kletsen bij een etentje of tijdens een wandeling in de bossen of op het strand.

 

 Hoe ben ik bij A.i. Automatisering terecht gekomen?

Jaren lang werkte ik bij grote banken. Ik heb daar altijd met veel plezier gewerkt. Maar na de vele reorganisaties en de daarbij komende onzekerheid werd het voor mij tijd voor iets anders. Tien minuten nadat ik mijn CV had geplaatst werd ik al gebeld door A.i. Automatisering. Ze hadden mijn CV gezien en belden mij voor een kennismakingsgesprek! Een paar leuke gesprekken later en een ochtend meelopen op de Support afdeling ben ik nu een onderdeel van dit leuke team. 

Zo snel kan het gaan!

 

Waar kan je me 's-nachts voor wakker maken?

Als je me midden in de nacht zou vragen om mee te gaan op een verre reis dan pak ik gelijk mijn koffers! We proberen met het gezin om het jaar een verre reis te maken. Zo zijn we al in Zuid-Afrika, Thailand en de westkust van Amerika geweest. De reis plan ik helemaal zelf; de vlucht, accomodaties en de excursies die we in dat land willen maken.

Helaas is in deze corona tijd nog even niks in te plannen maar Zuid Amerika staat nog hoog op mijn lijst om heen te gaan.

verre reizen

Wat zijn mijn werkzaamheden bij A.i. Automatisering?

Als ik aan het werk ben op de Support afdeling houd ik me bezig met het beantwoorden van vragen van gebruikers van Assu. Voor mij is Assu nog een nieuw systeem maar ik ga er zeker voor zorgen dat ik mij dit snel eigen ga maken zodat ik snel alle gebruikers kan helpen met hun vragen. Gelukkig zijn mijn collega's er om mij daarin te ondersteunen.

Ik hoop jullie snel te spreken!!

 

banner
Jeffry even voorstellen

Wie ben ik?

Ook ik ben nieuw hier en wil me graag even voorstellen.

Mijn naam is Jeffry van den Hooven. Ik ben 22 jaar en woon in Etten-Leur.

Ik woon nog thuis bij mijn ouders.

 

 

 

 

Sinds kort ben ik begonnen aan mijn eerste serieuze baan bij A.i. Automatisering. 

Een van mijn hobby's is het besturen van vliegtuigen en vliegsimulatoren. Een andere grote hobby van mij is gamen. Ook ben ik fanatiek Feyenoord supporter.

Lees snel verder als je meer over mij wilt weten!

 

Hoe ben ik bij A.i. Automatisering terecht gekomen?

Nadat ik mijn opleiding Informatica heb afgerond ben ik bij A.i. Automatisering terecht gekomen. Ik was op zoek naar een baan en kwam via het UWV in contact met A.i. Automatisering. Na het eerste kennismakingsgesprek was er meteen een klik dus ben ik met veel plezier van start gegaan.

 

Waar krijg je energie van?

Ik krijg energie van het oplossen van een ingewikkeld probleem of project. Wanneer iemand vervolgens zegt dat zijn of haar probleem opgelost is geeft mij dat positieve energie.

een goede oplossing

Wat zijn je ambities en waar zie je jezelf staan in de toekomst?

Ik vind de IT sector een zeer interessante omgeving en ik hoop hier in de toekomst bij A.i. Automatisering nog erg veel bij te mogen leren. Wat ik echt uiteindelijk wil worden ligt nog een beetje open voor mij. Op dit moment is het opdoen van ervaring het belangrijkste voor mij.

 

Wat zijn mijn werkzaamheden bij A.i. Automatisering?

Ik ga me voornamelijk bezig houden met datamigratie (ook wel conversies genoemd). Je zult me daarom dan ook kunnen vinden op de Development afdeling.

 

Wat doe je graag tijdens de VRIJMIBO?

Op vrijdagmiddag is er altijd een VRIMIBO; dat is onze naam voor de vrijdagmiddelborrel. Hierbij borrelen we met alle collega's samen op de afgelopen week in een ontspannen sfeer. Ikzelf evalueer dan graag even de week met mijn collega's en uiteraard drinken we samen een lekker biertje natuurlijk.

 

banner

 

 

 

 

Even voorstellen, lees meer over onze teamleden

Even voorstellen: Alex

Ontmoet Alex: Supportmedewerker van A.i. Automatisering!

Lees meer

Even voorstellen: Anthony

Ontmoet Anthony: Supportmedewerker en telefoontijger bij A.i. Automatisering!

Lees meer

Het team: functioneel beheerder Natascha

Ontmoet hier Natascha: Functioneel beheerder bij A.i. Automatisering!

Lees meer