Even voorstellen: Toan

Toan Vien

Toan is sinds 23 september 2019 werkzaam bij A.i. Automatisering als supportmedewerker. Maar wie is Toan? Hij stelt zichzelf graag aan u voor!

Hoe ben je bij A.i. terecht gekomen?

Hiervoor heb ik commerciële functies gehad binnen de telecom en IT-branche. Nadat ik terugverhuisd was van Rotterdam naar Brabant, ging ik op zoek naar een uitdagende baan dichterbij huis met de combinatie van IT en service verlenen. Via een recruitmentbureau ben ik vervolgens terecht gekomen bij A.i.

Waar krijg je energie van?

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om naar muziek te luisteren. In mijn Spotify afspeellijsten komen bijna alle muziekgenres wel in voor. Daarnaast ben ik een aantal keer per week in de sportschool te vinden. En op kantoor, waar een hele prettige sfeer hangt, sta ik je graag te woord. Een fijn gesprek en samen tot een oplossing komen. Daar krijg ik veel energie van.

Wat zijn je ambities? Waar zie jij jezelf staan in de toekomst?

Momenteel word ik klaargestoomd om volledig mee te kunnen draaien op de supportafdeling. Mijn ambitie is om zoveel mogelijk te weten te komen over de software die we gebruiken en IT in het algemeen. Ik vind de dynamische wereld van IT gewoon erg fascinerend en ik vind het geweldig dat ik nu de gelegenheid heb om mijzelf erin verder te kunnen ontwikkelen. Verder hou ik erg van reizen en mijn droom is om zo veel mogelijk van de wereld te zien. De volgende reis wordt backpacken in Thailand.

Wat zijn overige recente activiteiten?

Voordat ik bij A.i. begon was ik een weekje vrij. Toen heb ik mijn moeder geholpen met schilderen in het huis en ben ik een weekendje met vrienden naar Düsseldorf geweest.

Wat zijn je werkzaamheden?

Bij A.i. automatisering werk ik op de supportafdeling waar ik telefonisch en per e-mail vragen beantwoord over het gebruik van onze software.

Natuurlijk zorgen we ook voor voldoende ontspanning, zo hebben we iedere vrijdagmiddag een gezellige borrel met z’n allen. Wat doe jij graag tijdens de borrel?

Tot nu toe heb ik 1 borrel meegemaakt en dan is het leuk om met collega’s alvast vooruit te blikken over het weekend of als het kan een potje te tafeltennissen.