Even voorstellen: Guus

Guus

Guus is sinds 25 november 2019 werkzaam bij A.i. Automatisering als supportmedewerker. Lees snel verder om hem te ontmoeten!

Hallo, mijn naam is Guus de Lege, ik ben 24 jaar en woon in het mooie ’s-Hertogenbosch. Ik reis graag en heb al wat mooie reizen mogen maken, maar heb nog een hoop plekken waar ik heen zou willen. Ook vind ik lekker eten en drankjes doen in de stad helemaal top. Verder doe ik om de week mee aan een pubquiz in ’s-Hertogenbosch. Ik probeer natuurlijk ook nog een beetje te sporten daarom hockey ik in het weekend bij hockeyclub Drunen. Tot slot loop ik doordeweeks hard om te trainen voor een marathon. 

 

Hoe ben je bij A.i. terecht gekomen?

Ik ben afgestudeerd op internationaal business en vervolgens na 2 jaar Bestuurskunde te studeren besloten om een nieuwe uitdaging te zoeken. Zo kwam ik na een gesprek met Maike Hemstra van Werktalent bij A.i terecht. 

 

Waarom heb je gekozen om bij ons te werken?

Ik ben zelf altijd geïnteresseerd geweest in ICT en daarom trok A.i al snel de aandacht. Ik vind dat A.i een mooi product verkoopt en er hangt een goede sfeer onder de collega’s. Na mijn eerste gesprek was ik zelf al verkocht aan het bedrijf en was daarom ook erg blij dat ik dit team mag komen versterken.

 

Waar krijg je energie van?

Problemen en moeilijke vragen oplossen. Er is niks lastiger als dat je ergens niet direct uitkomt maar dat maakt het ook aanzienlijk leuker als het lukt om voor een moeilijk vraagstuk een oplossing te vinden.

 

Wat vond je leuk tijdens je studie/werk?

Ik vond het de moeite waard als ik iets echt niet wist of iets niet kon dat ik het uiteindelijk leerde. Dan kreeg ik het gevoel dat ik aan het groeien en mijzelf aan het ontwikkelen was.

 

Wat zijn je ambities voor de toekomst?

Mijn ambities zijn om zo veel mogelijk te leren en dan binnen A.i door te groeien met het bedrijf, naar bijvoorbeeld de sales of de consultancy kant.

 

Wat zijn je werkzaamheden?

Ik zit bij A.i op de Customer Support, dus ik ben hier om zoveel mogelijk vragen te beantwoorden en eventuele  problemen op te lossen. Dit om ervoor te zorgen dat de gebruiker een goede ervaring heeft met ons systeem en er het meeste uit kan halen. 

 

Beschrijf eens 2 of 3 goede eigenschappen van jezelf

Nieuwsgierig: ik leer graag nieuwe dingen en daarom kijk ik graag met mensen mee met wat ze aan het doen zijn of op welke manier zij bepaalde dingen doen.
Teamplayer: ik werk graag samen met mensen om gezamenlijk tot oplossingen te komen. Ook bied ik graag een helpende hand om bijvoorbeeld de werklast van mijn collega’s te verlichten.
Flexibel: ik pak graag veel dingen aan; of het nou een mailtje, telefoontje of iets totaal anders is. 

 

Wat doe je graag tijdens de vrijdagmiddagborrel?

Een lekker drankje drinken, gezellig kletsen en grapjes maken met de collega’s :)

 

Wil je tenslotte nog wat kwijt aan de lezers?

Ik wil de lezer bedanken voor het lezen van mijn verhaal. Ik hoop dat ik iedereen zo goed mogelijk kan gaan helpen!