Even voorstellen: Anthony

Anthony is sinds 3 juni 2019 werkzaam bij A.i. Automatisering als supportmedewerker. Lees snel verder om hem te ontmoeten!

Hoe ben je bij A.i. terecht gekomen?

Een collega van A.i. had in een Facebook groep de vacature gedeeld, ik twijfelde geen moment en reageerde hierop. Ik weet nog dat er iets in stond van ‘Telefoon tijger gezocht’ ik reageerde eronder met ‘Gevonden’. Daarna ging het erg snel, twee enthousiaste gesprekken en een meeloopdag later was ik in dienst bij A.i. Automatisering.

 

Wat zijn je werkzaamheden?

Ik beantwoord vragen van onze gebruikers. Loop je vast in het pakket? Dan help ik je graag verder.

 

Wat vind je het leukste in je functie? 

Ik kom zelf ook uit de verzekeringswereld, dit helpt mij enorm. Ik weet hoe vervelend het kan zijn als het systeem niet doet wat jij wilt. Die ene functie die je juist op dit moment nodig hebt doet het niet, of deze optie is geen velden of wegen te bekennen. Super vervelend! Dat ik dan snel weer kan zorgen dat je verder kunt vind ik toch wel het leukste.

 

Wat doe je graag tijdens de vrijdagmiddag borrel? 

Onder het genot van een wijntje hoor ik graag wat de weekendplannen van mijn collega’s zijn.

 

Wil je tenslotte nog wat kwijt aan de lezers? 

Naast mijn werkzaamheden bij A.i. Automatisering heb ik nog andere ambities en hobby’s. Zo ben ik presentator bij de lokale omroep en ben ik momenteel bezig met het maken van een jeugdserie. Deze jeugdserie schrijf, regisseer en produceer ik zelf; een hele klus dus! Jacco en Bart geven mij de ruimte mijn nevenactiviteiten te kunnen blijven doen. Dat vind ik uniek en een mooi voorbeeld van goed werkgeverschap.

Gerelateerde artikelen

Artikel - even voorstellen Bart

Lees hier alles over onze collega Bart Langevoort

Lees meer

Artikel - even voorstellen Gayelle

Lees hier meer over onze collega Gayelle

Lees meer

Artikel - Even voorstellen: Jasper

Lees meer over Jasper, medewerker Applicatiebeheer

Lees meer