Even voorstellen: Alex

Alex

Alex is sinds 2 september 2019 werkzaam bij A.i. Automatisering als supportmedewerker. Maar wie is Alex? Hij stelt zichzelf graag aan je voor!

Alex, 30 jaar, al 9 jaar inwoner van Breda en samenwonend. Met mijn vriendin Olivia de gelukkige ouders van 2 katten Kovu en Kiara. Bourgondiër in hart en nieren met een lichte tik voor Tech/IT, een Healthy Lifestyle en de sportschool.

 

Hoe ben je bij A.i. terecht gekomen? 

In mijn vorige werk had ik na 2 jaar het plafond van mijn support-functie bereikt waardoor ik verder wilde naar een organisatie die aan kon tonen nog steeds groeiende te zijn, daarbij was de reistijd een enorme last voor mijn privéleven. Via een recruitment bureau ben ik bij A.I. op de stoep beland en de klik was er meteen. Daarnaast was een kwartiertje reistijd (op de fiets) de spreekwoordelijke kers op de taart.

 

Waar krijg je energie van?

“Als een taak minder dan 2 minuten duurt, doe het dan meteen”. Door dit aan te houden ben ik geneigd om me veel sneller in te zetten voor de kleine dingen in het leven. Ik merkte dat ik daar zeer veel voldoening uit kon halen, en zo ook op de supportafdeling. Gemiddelde gesprekken duren bij ons vaak ook maar enkele minuten maar ons werk kan veel invloed hebben. Daar krijg ik energie van.

 

Wat zijn je ambities voor de toekomst?

De IT vind ik een heel interessante omgeving. Er zijn al zoveel mogelijkheden en toch komen daar ieder jaar weer talloze dingen bij, wie weet wat er over 5 jaar allemaal mogelijk is. Een droom van mij is dan ook om in mijn levensonderhoud te kunnen voorzien door te werken in de IT.

 

Heb je buiten A.i nog leuke activiteiten?

Ik ben al enkele jaren enthousiast vrijwilliger voor het Breda Jazz Festival in de logistiek. Ieder jaar zetten de vrijwilligers zich zonder blikken of blozen tot wel 12uur per dag in voor een onvergetelijk Jazz Festival. Het vreet energie, maar we krijgen er zoveel voor terug.

 

Wat zijn je werkzaamheden?

Misschien hebben we elkaar al gesproken aan de telefoon, je zal mij vinden op de Supportafdeling.

 

Wat doe je graag tijdens de vrijdagmiddag borrel?

De week overzien en de weekendplannen van mijn collega’s bespreken. Vaak zijn er ook leuke anekdotes te horen van de afgelopen week of zijn er nieuwe Assu® ontwikkelingen om te bespreken en om over te sparren. 

 

Gerelateerde artikelen

Artikel - even voorstellen Bart

Lees hier alles over onze collega Bart Langevoort

Lees meer

Artikel - even voorstellen Gayelle

Lees hier meer over onze collega Gayelle

Lees meer

Artikel - Even voorstellen: Danny

Lees hier meer over Danny, onze consultant

Lees meer