Even voorstellen: Alex

Alex

Alex is sinds 2 september 2019 werkzaam bij A.i. Automatisering als supportmedewerker. Maar wie is Alex? Hij stelt zichzelf graag aan u voor!

Alex, 28 jaar, al 9 jaar inwoner van Breda en sinds juli samenwonend. Met mijn vriendin Olivia de gelukkige ouders van 2 katten Kovu en Kiara. Bourgondiër in hart en nieren met een lichte tik voor Tech/IT, een Healthy Lifestyle en de sportschool.

Hoe ben je bij A.i. terecht gekomen?
In mijn vorige werk had ik na 2 jaar het plafond van mijn support-functie bereikt waardoor ik verder wilde naar een organisatie die aan kon tonen nog steeds groeiende te zijn, daarbij was de reistijd een enorme last voor mijn privéleven. Via een recruitment bureau ben ik bij A.I. op de stoep beland en de klik was er meteen. Daarnaast was een kwartiertje reistijd (op de fiets) de spreekwoordelijke kers op de taart.

Waar krijg je energie van?
“Als een taak minder dan 2 minuten duurt, doe het dan meteen”. Door dit aan te houden ben ik geneigd om me veel sneller in te zetten voor de kleine dingen in het leven. Ik merkte dat ik daar zeer veel voldoening uit kon halen, en zo ook op de supportafdeling. Gemiddelde gesprekken duren bij ons vaak ook maar enkele minuten maar ons werk kan veel invloed hebben. Daar krijg ik energie van.

Wat zijn je ambities? Waar zie jij jezelf staan in de toekomst?

De IT vind ik een heel interessante omgeving. Er zijn al zoveel mogelijkheden en toch komen daar ieder jaar weer talloze dingen bij, wie weet wat er over 5 jaar allemaal mogelijk is. Een droom van mij is dan ook om in mijn levensonderhoud te kunnen voorzien door te werken in de IT.

Wat zijn overige recente activiteiten?

Ik ben al enkele jaren enthousiast vrijwilliger voor het Breda Jazz Festival in de logistiek. Ieder jaar zetten de vrijwilligers zich zonder blikken of blozen tot wel 12uur per dag in voor een onvergetelijk Jazz Festival. Het vreet energie, maar we krijgen er zoveel voor terug.

Wat zijn je werkzaamheden?

Misschien hebben we elkaar al gesproken aan de telefoon, je zal mij vinden op de Supportafdeling.

Natuurlijk zorgen we ook voor voldoende ontspanning, zo hebben we iedere vrijdagmiddag een gezellige borrel met z’n allen. Wat doe jij graag tijdens de borrel?

De week overzien en de weekendplannen van mijn collega’s bespreken. Vaak zijn er ook leuke anekdotes te horen van de afgelopen week of zijn er nieuwe Assu® ontwikkelingen om te bespreken en om over te sparren. 

 

Gerelateerde artikelen

Even voorstellen: Anthony

Ontmoet Anthony: de nieuwste supportmedewerker van A.i. Automatisering!

Lees meer

Het team: software tester & e-learning adviseur Natascha

Ontmoet hier Natascha: software tester & e-learning adviseur bij A.i. Automatisering!

Lees meer

Het team: Development

Ontmoet hier Team development van A.i. Automatisering: Jack, Paul, Stefan, Jasper en Alexander.

Lees meer