Eindejaars selecties

Aan het einde van het jaar is het niet alleen de tijd voor cadeautjes onder de kerstboom, maar ook weer het jaarlijkse moment om mailingen naar je klanten te gaan sturen. Mailingen die per e-mail gaan hebben weinig extra aandacht nodig, maar voor mailingen die per post in een enveloppe gaan is het handig dat je in Assu een selectie kunt maken waardoor je eenvoudig zelf je adreslabels kunt printen.

eindejaarsselecties

De selecties die bij ons het meest aangevraagd worden hebben we hieronder voor jullie bij elkaar gezet zodat iedereen ze vrij kan gebruiken. Maak je liever zelf je selectie(s)? Dat kan natuurlijk ook. Ons systeem bevat veel handige selectiemogelijkheden waarmee je ook vanaf thuis snel je juiste doelgroep kunt samenstellen om een mailing te doen. Zo kun je bijvoorbeeld vanaf de relatiekaart met selectiecodes werken om een bepaalde doelgroep te definiëren die je later gericht kunt gaan mailen.

Let er voordat je begint met het importeren van een selectie op dat je hem niet ooit al eerder geïmporteerd hebt. Anders komt de selectie namelijk dubbel in Assu te staan!

 

Standaard eindejaars selecties:

De volgende standaard eindejaars selecties hebben wij beschikbaar:

De tweede selectie in dit overzichtje kun je gebruiken om adreslabels te printen omdat deze al je actuele relaties ophaalt (zowel zakelijk als particulier).

 

Een selectie inlezen in Assu:

De selecties hierboven kun je downloaden (.zip bestand) en uitpakken op je computer. Het resultaat is een .SQL bestand. Dit bestand kun je als volgt inlezen in Assu:

1. Ga in de Assu cockpit linksboven naar het witte boekje -> Selecties

2. Klik op 'A.i. selectie' inlezen

3. Om de selectie te kunnen gebruiken voor mailing dient vervolgens onder het tabblad 'Algemeen' de 'oorsprong tabel' ingevuld te worden. Kies bij alle drie de selecties voor de oorsprong tabel 'Personen'. 

4. Klik op 'Uitvoeren'

5. De knop 'Maak mailing' is nu bruikbaar. Zie onze handleiding (F1 in Assu) om de mailing voort te zetten: https://help.aiautomatisering.nl/assu/Mailingvanuitselectie.html

 

Een aangepaste selectie nodig? Vraag deze dan aan via A.i. Servicedesk!

Uiteraard is het ook mogelijk een aangepaste selectie door ons te laten maken, bijvoorbeeld een selectie die kijkt naar een bepaald kenmerk op de relatiekaart of naar de woonplaats van je klanten.

Wil je inderdaad een aangepaste selectie door ons laten maken? Dat kan! De selectie aanvraag kun je naar ons versturen via A.i. Servicedesk via het kopje "Selectie aanvraag" (hoe dit werkt kun je hier lezen) of als je daar nog geen inlog hebt via info@aiautomatisering.nl

Gerelateerde artikelen

Zelf inregelen van je bedrijfscertificaat bij verlenging (vanaf versie 1.2624)

Verlenging van je bedrijfscertificaat... het hoeft niet moeilijk te zijn

Lees meer

Veilig inloggen in Assu

Lees hier alles over de nieuwe veilige manier van inloggen vanaf versie 1.2625.3.1

Lees meer

Optimaal advies geven? Gebruik Assu optimaal.

Wil je jouw klant van optimaal advies voorzien? Zorg er dan voor dat je je pakket juist invult.

Lees meer