Eindejaars selecties

Het einde van het jaar nadert weer en dat is niet alleen de tijd voor cadeautjes onder de kerstboom, maar ook weer het jaarlijkse moment om mailingen naar je klanten te gaan sturen. Mailingen die per e-mail gaan hebben weinig extra aandacht nodig, maar voor mailingen die per post in een enveloppe gaan is het handig dat je in Assu een selectie kunt maken waardoor je eenvoudig zelf je adreslabels kunt printen.

eindejaarsselecties

Voor bovenstaande mailingen geven we je bij deze een decembermaandcadeautje in de vorm van een drietal standaard selecties die je hier onder kunt vinden. Maak je liever zelf je selectie(s)? Dat kan natuurlijk ook. Ons systeem bevat veel handige selectiemogelijkheden waarmee je ook vanaf thuis snel je juiste doelgroep kunt samenstellen om een mailing te doen. Zo kun je bijvoorbeeld vanaf de relatiekaart met selectiecodes werken om een bepaalde doelgroep te definiëren die je later gericht kunt gaan mailen.

 

Standaard eindejaars selecties:

De volgende standaard eindejaars selecties hebben wij beschikbaar:

De onderste selectie in dit overzichtje kun je gebruiken om adreslabels te printen omdat deze al je actuele relaties ophaalt (zowel zakelijk als particulier).

 

Een selectie inlezen in Assu:

De selecties hierboven kun je downloaden (.zip bestand) en uitpakken op je computer. Het resultaat is een .SQL bestand. Dit bestand kun je als volgt inlezen in Assu:

1. Ga in de Assu cockpit linksboven naar het witte boekje -> Selecties

2. Klik op 'A.i. selectie' inlezen

3. Om de selectie te kunnen gebruiken voor mailing dient vervolgens onder het tabblad 'Algemeen' de 'oorsprong tabel' ingevuld te worden. Kies bij alle drie de selecties voor de oorsprong tabel 'Personen'. 

4. Klik op 'Uitvoeren'

5. De knop 'Maak mailing' is nu bruikbaar. Zie onze handleiding (F1 in Assu) om de mailing voort te zetten: https://help.aiautomatisering.nl/assu/Mailingvanuitselectie.html

 

Een aangepaste selectie nodig? Vraag deze dan aan via A.i. Servicedesk!

Uiteraard is het ook mogelijk een aangepaste selectie door ons te laten maken, bijvoorbeeld een selectie die kijkt naar een bepaald kenmerk op de relatiekaart of naar de woonplaats van je klanten.

Wil je inderdaad een aangepaste selectie door ons laten maken? Dat kan! De selectie aanvraag kun je naar ons versturen via A.i. Servicedesk via het kopje "Selectie aanvraag" (hoe dit werkt kun je hier lezen) of als je daar nog geen inlog hebt via info@aiautomatisering.nl