Belangrijkste ontwikkelingen van 2018

Nieuwe locatie

Aan het einde van het jaar zijn we verhuisd naar onze nieuwe locatie. Vanuit Takkebijsters 3a in Breda werken we ook dit jaar weer aan onze klanttevredenheid. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen, de koffie staat klaar.

 

Wat is nieuw 1.0.2617
Ook in 2018 hebben wij verschillende nieuwe functionaliteiten voor Assu® ontwikkeld. Hieronder lichten wij er een paar uit. Alle wijzigingen vindt u terug in de wat is nieuw.

 

Workflows
Assu® kent verschillende workflow mogelijkheden. In 2018 is de meest innovatieve workflow tool toegevoegd. Met deze nieuwe tool kan de gebruiker nog meer repeterende werkzaamheden automatiseren.

 

VoIP
Een advieskantoor heeft veel relaties en om snel helder te hebben wij er belt, bieden wij de mogelijkheid om uw eigen telefooncentrale aan Assu® te koppelen. Indien het telefoonnummer bekend is binnen Assu® dan kan de relatiekaart meteen geopend worden. Ook kunt u met een druk op de knop uitbellen.

 

Nieuwe collega: Edwin
In 2018 is ons team verder uitgebreid met Edwin Mathijssen. Edwin is werkzaam op de support afdeling en staat u graag te woord.

 

Werken via de scrummethode
Om onze kwaliteit te verhogen hebben we ‘agile’ werken geïmplementeerd. Dit houdt in dat we volgens de SCRUM methode software ontwikkelen. In periodes van twee weken ontwikkelen wij software die aan het einde van deze periode gedemonstreerd wordt. Soms nodigen wij gebruikers uit voor een demonstratie. Door samen te werken met onze gebruikers willen wij relevante updates uitbrengen. Tenslotte ontwikkelen wij software voor onze klanten.

Gerelateerde artikelen

Maatregelen bij A.i. Automatisering in verband met Coronavirus

Bij A.i. Automatisering volgen we de richtlijnen van het RIVM rondom het Coronavirus. Als gevolg hiervan en de maatregelen die onze…

Lees meer

Even voorstellen: Toan

Ontmoet Toan: de nieuwste supportmedewerker van A.i. Automatisering!

Lees meer

In 10 stappen live met Assu!

Lees hier hoe je met maar 10 stappen live gaat met Assu

Lees meer