Belangrijk om te weten

 • Wat kost Assu2Go?

  Het gebruiken van Assu2Go kost u niets extra's!  Assu2Go zit in de basislicentie zit van Assu®. Voor A.i. Automatisering is deze app dus het allermooiste cadeau dat u uzelf kunt geven!

 • Hoe kan ik Assu2Go krijgen?

  Om de Appviseurs app direct te downloaden kunt u de onderstaande knoppen gebruiken om naar uw eigen appstore te gaan en de app te downloaden.

 • Hoe kan ik Assu2Go gebruiken?

  Om Assu2Go te kunnen gebruiken is het belangrijk om te weten dat u twee acties dient uit te voeren. De eerste actie hoeft niet te worden uitgevoerd als u al gebruik maakt van onze Appviseurs app.

   

  1. U dient uw systeembeheerder op de hoogte te brengen dat u Assu2Go wilt gaan gebruiken. Om een koppeling te kunnen leggen tussen de app en de klantgegevens uit Assu® dient deze functie te worden geïnstalleerd op de server. Bekijk hier de handleiding.
  2.  Als de systeembeheerder de functie heeft geïnstalleerd hoeft u alleen nog maar de app te downloaden. Assu2Go is beschikbaar via Google Play Store of via de Apple App Store. 

   

  De kans bestaat dat u door uw systeembeheerder hiervoor kosten in rekening krijgt gebracht. Daarnaast dient u rekening te houden met  de kosten voor een SSL certificaat. Dit certificaat is noodzakelijk voor een veilige verbinding tussen de app en uw klantgegevens. Het gebruik hiervan stellen we verplicht want veiligheid gaat uiteraard boven alles!

 • Is er een handleiding aanwezig?

  U kunt hier een online handleiding vinden!

Assu2Go cadeau

Altijd uw klantgegevens bij de hand

Met Assu2Go heeft u altijd en overal toegang tot uw CRM! Zo heeft u toegang tot uw taken en agenda en ook de meest actuele klantgegevens inclusief product informatie. Bekijk volledige dossiers of navigeer eenvoudig naar het juiste adres via de Google Maps-integratie. U staat direct in verbinding met uw klant en ook met uw collega's! Er is er zelfs een chatfunctie beschikbaar!

Wist u dat dit al de tweede app is die A.i. in eigen beheer heeft ontwikkeld?

GET IT NOW

appviseurs

Appviseurs app

U bent onze klant maar we maken ook software voor uw klant!

Verzekerings- en hypotheekgegevens altijd bij de hand. Met behulp van onze Appviseurs app heeft uw klant voortaan altijd zijn of haar adviseur bij de hand. Zo kan uw klant bijvoorbeeld:

 • chatten met de adviseur
 • de actuele assurantie gegevens bekijken
 • een schade melden

 

Meer weten over deze handige app? Klik dan snel op onderstaande button.

Meer informatie

Volg ons en blijf op de hoogte