Belangrijk om te weten

 • Wat kost Assu2Go?

  Het gebruiken van Assu2Go kost je niets extra's!  Assu2Go zit in de basislicentie zit van Assu®. Voor A.i. Automatisering is deze app dus het allermooiste cadeau dat we je kunnen geven!

 • Vanaf wanneer kan ik Assu2Go gebruiken?

  Om de Appviseurs app direct te downloaden kun je de onderstaande knoppen gebruiken om naar je eigen appstore te gaan en de app te downloaden.

 • Hoe kan ik Assu2Go gebruiken?

  Om Assu2Go te kunnen gebruiken is het belangrijk om te weten dat je twee acties dient uit te voeren. De eerste actie hoeft niet te worden uitgevoerd als je al gebruik maakt van onze Appviseurs app.

   

  1. Je dient je systeembeheerder op de hoogte te brengen dat je Assu2Go wilt gaan gebruiken. Om een koppeling te kunnen leggen tussen de app en de klantgegevens uit Assu® dient deze functie te worden geïnstalleerd op je server. Bekijk hier de handleiding.
  2.  Als de systeembeheerder de functie heeft geïnstalleerd hoef je alleen nog maar de app te downloaden. Assu2Go is beschikbaar via Google Play Store of via de Apple App Store. 

   

  De kans bestaat dat je door je systeembeheerder hiervoor kosten in rekening krijgt gebracht. Daarnaast dien je rekening te houden met  de kosten voor een SSL certificaat. Dit certificaat is noodzakelijk voor een veilige verbinding tussen de app en je klantgegevens. Het gebruik hiervan stellen we verplicht want veiligheid gaat uiteraard boven alles!

 • Is er een handleiding aanwezig?

  Je kunt hier een online handleiding vinden!

Assu2Go Kerst2

Altijd je klantgegevens bij de hand

Met Assu2Go heb je altijd en overal toegang tot je CRM! Je hebt zo toegang tot je taken en agenda en ook de meest actuele klantgegevens inclusief product informatie. Bekijk volledige dossiers of navigeer eenvoudig naar het juiste adres via de Google Maps-integratie. Je staat direct in verbinding met je klant en ook met je collega's! Er is er zelfs een chatfunctie beschikbaar! Wist je dat dit al de tweede app is die A.i. in eigen beheer heeft ontwikkeld?

GET IT NOW

appviseurs

Appviseurs app

Jij bent onze klant maar we maken ook software voor jouw klant!

Verzekerings- en hypotheekgegevens altijd bij de hand. Met behulp van onze Appviseurs app heeft je klant voortaan altijd zijn/haar actuele gegevens tot de beschikking. Naast inzicht in eigen producten en documenten kan je klant ook makkelijk met jou communiceren met behulp van  de chatfunctie. 

Meer informatie

Volg ons en blijf op de hoogte