Ketenintegratie

Er zijn diverse koppelingen beschikbaar met als doel dubbele werkzaamheden te voorkomen.

Aplaza

ketenintegratie Ai AutomatiseringAplaza is een open platform voor ketenintegratie in de financiële dienstverlening. Verzekeraars, serviceproviders en intermediairs gebruiken het platform voor het sluiten van transacties, de distributie van documenten & berichten en het aanbieden van diensten. Gebruikers realiseren tot 20 minuten tijdwinst per transactie en 5 minuten tijdswinst per document. Zowel het aanbod als het aantal gebruikers is snel stijgend.

Het business model van financiële intermediairs is de laatste jaren behoorlijk veranderd. Inkomsten vanuit provisie maken plaats voor advies gedreven inkomsten. Om hier in mee te kunnen is het noodzaak administratieve verwerking zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.  Door eenmalige invoer en digitale verzending van documenten en berichten is er een positieve business case voor iedere schakel in de keten. Verzekeraars ervaren meer en kwalitatief beter gebruik van het extranet, kunnen documenten digitaal verzenden en zien nieuwe commerciële mogelijkheden. Intermediairs beschikken over een foutloze administratie en ontvangen documenten digitaal direct bij de juiste polis in het systeemhuispakket.

Onze gebruikers zijn enthousiast over de mogelijkheden van Aplaza. Onder anderen AEGON, ARAG, a.s.r., Avéro Achmea, De Goudse, Delta Lloyd, De Zeeuwse, Legal & General, London Verzekeringen, Nationale-Nederlanden, Nh1816 Verzekeringen en Voogd & Voogd zijn aangesloten op ons platform. Klik hier voor alle aangesloten maatschappijen.

Naast het doen van transacties biedt de koppeling de mogelijkheid tot het elektronisch versturen van documenten en berichten.