Artikel - Wat is nieuw versie 1.2623.3.18

Update

In deze Update zijn de volgende zaken aangepast/toegevoegd:

 

Nieuw in Assu:

  • Het is nu mogelijk een Regiobank import te starten vanuit Assu®. Dit kan je gebruiken als er geen mogelijkheid is om het Regiobank bestand op te slaan op een locatie waar de Assu® service bij kan. 

 

 

Bugfixes Assu:

  • Het verwijderen van factuurregels is aangepast zodat het niet meer mogelijk is om een foute factuur op te slaan. 

  • De omschrijving van een onderdeel van de Hypotheekchecklist is verlengd naar 250 tekens. 

  • Het onjuist omzetten naar hoofdletters van straatnamen is opgelost. J.a. straatnaam wordt nu netjes J.A. Straatnaam i.p.v. J.a. Straatnaam. 

  • Door een aanpassing, in de aanlevering van verzekerden, door de maatschappijen kon het zijn dat er lege verzekerden werden toegevoegd aan polissen. Dit is nu opgelost. Het nieuwe veld wat gebruikt wordt kan nu ook verwerkt worden door Assu.  

 

Bugfixes AssuMailbox*:

  • Meerder kleine fouten zijn opgelost in de mailbox 

 

AssuMailbox*:

De AssuMailbox is een nieuwe module die gratis beschikbaar is. Je dient hem enkel "aan" te zetten in Assu. Wil je ook gebruiken van deze handige module waardoor je geen gebruik meer hoeft te maken van Outlook? Lees dan in onze Assu handleiding hoe je hem aan kunt zetten. Kom je er niet uit? Geen probleem. Neem contact op met onze Servicedesk, zij kunnen je helpen met het activeren van de AssuMailbox.

 

En dit is niet alles ... we werken constant door om je pakket te verbeteren. Lees hier meer over de ontwikkelingen in Q4.

Denk je zelf "ik heb ook wel wat verbeteringen" of "ik zou dit graag anders zien"? Dan kun je dit bij ons doorgeven in de vorm van een wens. Volgens onze "weg van de wens" procedure kun je via A.i. Servicedesk je wens bij ons indienen. Klik op onderstaand plaatje om te zien hoe je een wens indient: