Artikel - Wat is nieuw versie 1.2623.3.15

Update

In deze Update zijn de volgende zaken aangepast/toegevoegd:

 

Assu:

De volgende zaken zijn aangepast/opgelost/nieuw in Assu:

  • Nieuw: Er is een aanpassing in het digitaal ondertekeken gedaan. Het is nu mogelijk om een eigen Email sjabloon te gebruiken bij het ondertekenen. Hiervoor dien je wel in het sjabloon het invoegveld genaamd “OndertekeningUrl” toe te voegen aan het te gebruiken sjabloon. Lees hier meer over in onze Assu handleiding.
  • Nieuw: Jaarloon (AOV) is nu ook beschikbaar in de details van de dekkingen bij de rapportages uit Assu® 

 

Bugfixes Assu®:

  • Op de subbranche branche levende have (hoofdbranche Ongevallen en ziekte) wordt nu voortaan bij het berekenen ook Assurantie belasting berekend. 

  • Een probleem is opgelost dat indien een mail geen afzender heeft deze wel geopend kan worden vanuit het archief. 

  • Indien vanuit de Werklijst* ADN-berichten worden verwerkt wordt nu ook netjes het polis scherm eerst gesloten voordat de ADN-berichten verwerkt worden. 

  • Fout in het script om informatie op te vragen voor de tijdgebonden servertaak “StuurDocumentenOpHoofdvervaldatum”, waardoor het geen juist resultaat tevoorschijn kwam, is opgelost. 

  • Fout waardoor het soms bij het via een servertaak prolongeren fout kon gaan is opgelost. Door deze fout bleven de prolongaties in de wachtrij staan en niet verwerkt en duurt het dus langer voordat alle prolongaties afgewerkt zijn. 

  • Een aanpassing is doorgevoerd in de SnelStart Cloud koppeling waardoor deze sneller de betaalde facturen zou moeten controleren. 

 

Werklijst:

De Werklijst is een nieuwe module in Assu waarmee je je werk nog efficiënter kunt structureren. Nieuwsgierig wat deze module precies inhoudt en hoe je eraan kan komen? Klik dan snel hier.

 

Klantportaal:

Klantportaal is de webversie van onze bekende Appviseurs app. Op dit moment staat dit nieuwe product in de testversie bij onze pilotkantoren.

  • De nieuwste optie die wij hebben ingebouwd is de mogelijkheid tot Digital Signing vanuit de "Activiteiten":

De relatie ontvangt hier de documenten die je via Assu door middel van de Digital Signing knop in het documentenarchief toegestuurd hebt.

 

  • Een andere nieuwe optie is het werken met de hypotheken checklijst. De adviseur vult in Assu de checklijst op de hypotheekkaart en de relatie kan onder de betreffende hypotheek in het Klantportaal de benodigde documenten uploaden:

 

 

 

AssuMailbox:

De AssuMailbox is een nieuwe module die gratis beschikbaar is. Je dient hem enkel "aan" te zetten in Assu. Wil je ook gebruiken van deze handige module waardoor je geen gebruik meer hoeft te maken van Outlook? Lees dan hier hoe je hem aan kunt zetten. Kom je er niet uit? Geen probleem. Neem contact op met onze Servicedesk, zij kunnen je helpen met het activeren van de AssuMailbox.

 

En dit is niet alles ... we werken constant door om je pakket te verbeteren. Lees hier meer over de ontwikkelingen in Q4.

Denk je zelf "ik heb ook wel wat verbeteringen" of "ik zou dit graag anders zien"? Dan kun je dit bij ons doorgeven in de vorm van een wens. Volgens onze "weg van de wens" procedure kun je via A.i. Servicedesk je wens bij ons indienen. Klik op onderstaand plaatje om te zien hoe je een wens indient: