Artikel - Wat is nieuw versie 1.2623.3.13

Update

In deze Update zijn de volgende zaken aangepast/toegevoegd:

 

Assu:

De volgende zaken zijn aangepast/opgelost in Assu:

  • Bij het overhevelen van een relatie naar een ander dossier is het nu mogelijk de taken, notities, documenten en agendapunten ook mee over te hevelen naar het nieuwe dossier. 

  • De automatische handeling trigger voor het toevoegen van documenten aan het documentarchief werkte niet juiste voor hypotheek documenten welke toegevoegd werden via de documenten manager 

  • De Oud bericht inlezen en Maatschappij bericht knoppen op het ADN berichten scherm zijn vervangen door een nieuwe knop waarmee meerdere berichten tegelijk ingelezen kunnen worden. 

  • Indien een ADN bericht het veld overige provisie gevuld had staan werd dit bedrag niet meegenomen in de provisie kolom van het ADN berichten scherm 

  • Er is een issue opgelost met het opslaan van de eigen bedrijf instellingen 

 

En dit is niet alles ... we werken constant door om je pakket te verbeteren. Lees hier meer over de ontwikkelingen in Q4.

Denk je zelf "ik heb ook wel wat verbeteringen" of "ik zou dit graag anders zien"? Dan kun je dit bij ons doorgeven in de vorm van een wens. Volgens onze "weg van de wens" procedure kun je via A.i. Servicedesk je wens bij ons indienen. Klik op onderstaand plaatje om te zien hoe je een wens indient: