Artikel - Update Assu® 1.2625.3.22

Update

In deze Update zijn de volgende zaken aangepast/toegevoegd:

Assu:

De volgende zaken zijn aangepast/opgelost in Assu:

  • Indien een relatienummer niet numeriek is kwam er een foutmelding bij het gebruik met Finconnect. Nu komt er een melding over het feit dat het relatienummer numeriek moet zijn i.p.v. een foutmelding. 

  • Bij de export van de journaalposten naar Twinfield werd alles geëxporteerd in plaats van het geselecteerde datumbereik. 

  • Het laden van de dossierkaart is geoptimaliseerd. 

  • Een probleem bij het verwerken van een OX  bericht (Offertebericht voor hypotheek) zonder dat er een bestaande hypotheek was ingevoerd is opgelost. Er komt nu een melding dat er een bestaande hypotheek geselecteerd moet zijn en niet een foutmelding. Er moet eerst een AX bericht (Aanvraag offerte voor hypotheek) verwerkt zijn of een handmatig ingevoerde hypotheek moet geselecteerd zijn om een OX bericht te kunnen verwerken. 

  • I.p.v. een foutmelding of verkeerde berekening komt nu een melding indien bij een polis op de dekkingen verschillende BM Ladders en/of tredes gebruikt zijn. 

 

 

En dit is niet alles ... we werken constant door om je pakket te verbeteren. 

Denk je zelf "ik heb ook wel wat verbeteringen" of "ik zou dit graag anders zien"? Dan kun je dit bij ons doorgeven in de vorm van een wens. Volgens onze "weg van de wens" procedure kun je via A.i. Servicedesk je wens bij ons indienen. Klik op onderstaand plaatje om te zien hoe je een wens indient: