Artikel- Standaard Zorgplicht Workflows

Als assurantietussenpersoon heb je de plicht je klanten over bepaalde zaken te informeren. Dat klinkt eenvoudig, maar in de praktijk kan dit betekenen dat je aardig wat handelingen moet doen vanuit je software voordat je de afspraak met je klanten kunt maken of je e-mails kunt gaan versturen.

Kan dat niet makkelijker? Jawel, dat kan. In Assu heb je de mogelijkheid om door middel van Workflows een groot aantal repeterende processen te automatiseren. Je systeem signaleert bepaalde voorwaarden die je zelf kunt bepalen (iemand wordt bijvoorbeeld 18 jaar en je wilt hem of haar gaan informeren over de aanschaf van een auto en het afsluiten van de juiste verzekering die daarbij past) en gaat dan automatisch een taak voor je aanmaken of een e-mail versturen naar de betreffende relatie(s). Zulke processen automatiseren levert een enorme tijdswinst op. Wie wil dat nou niet? :)

We begrijpen goed dat je er als tussenpersoon niet op zit te wachten om zelf hele uitgebreide Workflows te moeten bouwen. We hebben daarom een flink aantal standaard Zorgplicht Workflows voor je gebouwd die je zelf eenvoudig in kunt lezen in Assu. Lees hier welke Workflows dat dit zijn.

Workflows

Standaard Zorgplicht Workflows:

Hier onder vind je een overzicht van standaard Zorgplicht Workflows die je eerst dient uit te pakken om ze daarna op je pc op te slaan. Als je een bestand opgeslagen hebt kun je het daarna inlezen in Assu zoals hier beschreven staat.

Wat de Workflows precies inhouden kun je hier nalezen.

 

Mocht je er niet uitkomen, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze Support afdeling via A.i. Servicedesk. Het is natuurlijk ook mogelijk om een afspraak te maken met onze consultant. Samen met hem kun je je eigen Workflows samenstellen terwijl je gelijk een uitleg krijgt hoe een en ander in zijn werk gaat. 

 

Met vriendelijke groeten,

Team A.i. Automatisering

 

 

Gerelateerde artikelen

Roadmap 1.2625 beschikbaar

Het stemmen is weer voorbij... de Roadmap is weer beschikbaar

Lees meer

Samenwerking met Voogd & Voogd

Lees meer over onze samenwerking met Voogd & Voogd

Lees meer

Artikel - 7 januari 2022 einde Digitaal Paspoort

7 januari 2022 stopt het Digitale Paspoort lees verder...

Lees meer