Artikel -pilotkantoren

Bij het ontwikkelen van onze assurantiesoftware werken wij volgens het "Weg van de wens" principe. Gebruikers van onze software mogen wensen indienen en een aantal van deze wensen zullen ook daadwerkelijk door ontwikkeld worden in Assu of onze apps Assu2Go en Appviseurs.

Bij dit proces komt uiteraard ook het testen van de software om de hoek kijken. Wij testen zelf onze software intern twee weken en daarna gaat een Upgrade voor twee weken naar een groep pilotkantoren om ook daar grondig doorgenomen te worden.

Wij zijn onze pilotkantoren iedere keer weer erg dankbaar omdat ze de tijd nemen om alle nieuwe functionaliteiten te testen in hun dagelijkse processen. Zo weten wij dat alles ook in de praktijk soepel werkt.

 

Maar we zijn niet alleen bezig met het ontwikkelen van nieuwe Upgrades.

Op dit moment hebben we bij onze pilotkantoren en intern nog een aantal andere mooie nieuwe functionaliteiten uit staan die wij graag met jullie willen delen. Dat zijn onder andere:

  • Finly koppeling
  • Mailchimp koppeling

 

Finly koppeling

Momenteel testen onze testkantoren de koppeling van Assu met Finly. Met behulp van deze koppeling stuur je gegevens naar het  hypotheekprogramma Finly om zo de optimale klantreis te bepalen als een klant een hypotheek af wil gaan sluiten. Alles gebeurt volledig automatisch in Finly en Finly stuurt ook weer automatisch de stukken die daaruit vloeien door naar Assu. In de betreffende hypotheekkaart kun je dan alle benodigde informatie terugvinden. Snel, veilig en accuraat.

 

Mailchimp koppeling

Een andere koppeling die we in test hebben staan is de Mailchimp koppeling. Met behulp van Mailchimp kun je eenvoudig mail campagnes richting je klanten sturen. Dit gebeurt op basis van selecties die je in Assu aanmaakt. Dit is een gratis module. Het enige dat u hiervoor nodig heeft, is een account bij Mailchimp.

 

 

"Dat wil ik ook

Ben je na het lezen van de nieuwe functionaliteiten enthousiast geworden en wil je ook als pilotkantoor aan de slag? Dat kan. Als pilotkantoor kun je namelijk als eerste aan de slag met het testen van de nieuwste functionaliteiten. Je krijgt toegang tot een speciaal gedeelte van A.i. Servicedesk waar je gedurende de pilot periode al je bevindingen kunt plaatsen. Je houdt dan direct contact met onze helpdeskmedewerk(st)er die ervoor zorgt dat alles snel opgepakt wordt.

 

Wat verwachten wij van een pilot tester:

  • je neemt de tijd voor het testen van al je processen
  • je werkt zeer nauwkeurig
  • je bent kritisch

 

Wat krijg je ervoor terug?

Als pilot tester krijg je als eerste de nieuwste functionaliteiten te zien. Doordat je al je bevindingen met ons kunt delen, kun je ook een beetje je eigen stempel drukken op ons pakket. Wij hechten er namelijk veel waarde aan dat alle functionaliteiten in ons pakket aansluiten op de dagelijkse behoefte van de mensen die ermee werken. Werkt er iets niet lekker tijdens een test? Geef het door en we zorgen ervoor dat het wel goed werkt.

 

Wat kost het je qua tijd? 

Een pilot van een Assu Upgrade duurt meestal twee weken. In die tijd ben je intensief bezig met het testen van je dagelijkse processen en het doorgeven van eventuele problemen. Andere pilots zoals het testen van een nieuwe app duren langer, maar die tijden krijg je altijd van ons door.

 

Nog steeds enthousiast?

Ben je na het lezen van bovenstaande informatie nog steeds enthousiast? Meld je dan aan via onze Support desk : info@aiautomatisering.nl

pilotkantoren

Gerelateerde artikelen

A.i. Automatisering in cijfers

Lees meer over de cijfers die tellen...

Lees meer

Roadmap derde kwartaal 2022

In dit artikel nemen we je mee in ons routeplan voor Q3 van 2022

Lees meer