Artikel -pilotkantoren

Vanaf 24-1-2022 is de Assu Upgrade versie 1.2624 beschikbaar.  Lees meer over alle nieuwe functionaliteiten in dit artikel.

Na onze interne test van twee weken is deze Upgrade twee weken naar onze pilotkantoren gegaan om ook daar grondig doorgenomen te worden.

Wij zijn onze pilotkantoren iedere keer weer erg dankbaar omdat ze de tijd nemen om alle nieuwe functionaliteiten te testen in hun dagelijkse processen. Zo weten wij dat alles ook in de praktijk soepel werkt.

We hebben ook beschikbaar voor de 1.2624:

 

Maar we zijn niet alleen bezig met het ontwikkelen van nieuwe Upgrades.

Op dit moment hebben we bij onze pilotkantoren en intern nog een aantal andere mooie nieuwe functionaliteiten uit staan die wij graag met jullie willen delen. Dat zijn onder andere:

 • Appviseurs Klantportaal
 • Finly koppeling
 • VKG koppeling
 • VCN koppeling

 

Appviseurs Klantportaal

Het laatste product dat we momenteel in pilotfase hebben staan is het Appviseurs Klantportaal. We hebben natuurlijk al weer een aantal jaar onze succesvolle Appviseurs app op de markt, en daar komt nu binnenkort ook een webversie bij: het Appviseurs Klantportaal. Deze versie draait op pc, laptop of tablet en geeft een volledig beeld van alle assurantieproducten die een relatie bij zijn of haar adviseur heeft lopen.

klantportaal voorbeeld

Met behulp van het Appviseurs klantportaal kunnen je relaties onder andere:

 • al hun assurantieproducten bekijken
 • chatten met hun adviseur
 • een schade melden
 • documenten uploaden bij een polis
 • hypotheek documenten uploaden die via de hypotheekchecklijst van Assu opgevraagd worden

 

Alvast meer zien van deze handige nieuwe functionaliteit? Neem een kijkje op onze Appviseurs website waar hij naast de Appviseurs app al een plekje heeft gekregen:

Finly koppeling

Momenteel testen onze testkantoren de koppeling van Assu met Finly. Met behulp van deze koppeling stuur je gegevens naar het  hypotheekprogramma Finly om zo de optimale klantreis te bepalen als een klant een hypotheek af wil gaan sluiten. Alles gebeurt volledig automatisch in Finly en Finly stuurt ook weer automatisch de stukken die daaruit vloeien door naar Assu. In de betreffende hypotheekkaart kun je dan alle benodigde informatie terugvinden. Snel, veilig en accuraat.

 

VKG koppeling

Met behulp van de VKG koppeling kun je vanaf de relatiekaart in Assu een relatie invoeren of bijwerken op het extranet van VKG. De gegevens van Assu en VKG worden hierbij met elkaar vergeleken zodat er geen risico is op dubbele gegevens. Als de relatie bekend is in Assu en bij VKG kun je vanaf dezelfde plek in Assu ook een polis aanvraag gaan doen bij VGK. Ook kun je vanaf de poliskaart in Assu naar het VKG extranet gaan. 

 

VCN koppeling

Een andere koppeling die we in test hebben staan is de VCN koppeling. Met deze koppeling hoef je niet langer handmatig je gegevens in te voeren op de site van VCN, maar kun je door middel van 1 druk op de knop vanuit je relatiekaart in Assu al je relatiegegevens doorzetten naar de VCN site. Dit scheelt onnodig typewerk en is snel en veilig.

 

 

"Dat wil ik ook

Ben je na het lezen van de nieuwe functionaliteiten enthousiast geworden en wil je ook als pilotkantoor aan de slag? Dat kan. Als pilotkantoor kun je namelijk als eerste aan de slag met het testen van de nieuwste functionaliteiten. Je krijgt toegang tot een speciaal gedeelte van A.i. Servicedesk waar je gedurende de pilot periode al je bevindingen kunt plaatsen. Je houdt dan direct contact met onze helpdeskmedewerk(st)er die ervoor zorgt dat alles snel opgepakt wordt.

 

Wat verwachten wij van een pilot tester:

 • je neemt de tijd voor het testen van al je processen
 • je werkt zeer nauwkeurig
 • je bent kritisch

 

Wat krijg je ervoor terug?

Als pilot tester krijg je als eerste de nieuwste functionaliteiten te zien. Doordat je al je bevindingen met ons kunt delen, kun je ook een beetje je eigen stempel drukken op ons pakket. Wij hechten er namelijk veel waarde aan dat alle functionaliteiten in ons pakket aansluiten op de dagelijkse behoefte van de mensen die ermee werken. Werkt er iets niet lekker tijdens een test? Geef het door en we zorgen ervoor dat het wel goed werkt.

 

Wat kost het je qua tijd? 

Een pilot van een Assu Upgrade duurt meestal twee weken. In die tijd ben je intensief bezig met het testen van je dagelijkse processen en het doorgeven van eventuele problemen. Andere pilots zoals het testen van een nieuwe app duren langer, maar die tijden krijg je altijd van ons door.

 

Nog steeds enthousiast?

Ben je na het lezen van bovenstaande informatie nog steeds enthousiast? Meld je dan aan via onze Support desk : info@aiautomatisering.nl

pilotkantoren

Gerelateerde artikelen

Upgrade 1.2624.3.1 gelanceerd

Hij is in de lucht: Upgrade 1.2624.3.1 Lees meer in dit artikel

Lees meer

Nieuwjaarsactie: trainingen

Nieuw jaar, goede voornemens? Doe jezelf een training cadeau...

Lees meer

DIAS Advies Cloud koppeling

Vanaf versie 1.2623.3.26 DIAS Advies Cloud koppeling beschikbaar

Lees meer