Artikel - Even voorstellen: Stephanie

Stephanie

Wie ben ik?

Ik ben Stephanie, 30 jaar en samen met mijn partner Harry en onze zoon (geboren in de corona piek) wonen wij met veel plezier in het mooie Dordrecht (hoe dichter bij Dordt... hoe mooier het wordt haha). In mijn vrije tijd ben ik graag met mijn gezin. Maar ook: bezoek aan familie/vrienden, dagjes weg, boswandelingen, zwemmen, creatief bezig zijn, films/series kijken, computeren/gamen, geocaching, mooie reizen maken. Ik heb een brede interesse en kan me altijd wel goed vermaken haha.

 

Hoe ben ik bij A.i. terecht gekomen?

Oorspronkelijk ben ik opgeleid als paraveterinair en heb ik daarna een studie hbo Diermanagement en Gezondheidszorg afgerond aan de Aeres Hogeschool in Dronten. Uiteindelijk ben ik toch de IT ingerold en werkte ik op de supportafdeling van een bedrijf dat software maakte voor de zorg. Na 2 jaar was ik de uitdaging kwijt en besloot ik mijn baan op te zeggen. Ik heb toen in de zomer van 2017 eerst nog een maand gewerkt bij een verzekeraar, maar daar zat ik totaal niet op mijn plek. De verzekeringswereld vond ik dan wel weer interessant, maar werken in een statisch callcenter past totaal niet bij mij. Ik besloot niet verder te willen na mijn proefmaand. Normaal zocht ik alleen naar vacatures in de buurt omdat ik nog geen auto had, maar om de één of andere reden besloot ik toch te zoeken naar vacatures in de omgeving van Breda.

Lang verhaal kort: binnen twee weken kwam ik na een leuk gesprek en aanvullend een gezellige meeloopochtend in dienst bij A.i. Het voelde meteen goed, m'n plekje dan toch gevonden!

 

Wat zijn mijn werkzaamheden?

Ik ben gestart op de supportafdeling als supportmedewerker. Ik hield mij daar voornamelijk bezig met vragen omtrent het digitale berichtverkeer, conversies/pbi's en de meer technische vraagstukken. Vanaf januari 2021 werk ik als senior op de afdeling support en ben ik tevens vraagbaak voor de supportafdeling. Daarnaast heb ik een rol binnen de afdeling Functioneel Beheer en hou ik me bezig met interne informatievoorziening voor verschillende afdelingen. Daarbij hoort ook een stukje communicatie richting onze pilotkantoren, het beheren van social media en het schrijven van nieuwsberichten.

 

Wat doe ik graag tijdens de VRIMIBO?

Meestal doe ik tijdens de vrijdagmiddagborrel even een spelletje op mijn telefoon, beantwoord ik wat privémails of vul ik wat prijsvragen in. Maar ik vind het ook vooral gezellig om even een moment te nemen om met m'n collega's bij te kletsen!

 

Het volgende wil ik nog even met jullie delen:

A.i. is een heel warm en persoonlijk bedrijf en wij streven ernaar dit ook over te brengen naar onze klanten. Iedereen binnen A.i. heeft onze kantoren hoog in het vaandel staan en we doen op allerlei manieren en afdelingen altijd onze uiterste best onze klanten zo goed mogelijk tegemoet te komen bij hun vraagstukken. We zijn er graag voor jullie!

Stephanie Collage

Gerelateerde artikelen

Artikel - Even voorstellen: Danny

Lees hier meer over Danny, onze consultant

Lees meer

Artikel - Even voorstellen: Jasper

Lees meer over Jasper, medewerker Applicatiebeheer

Lees meer

Artikel - Even voorstellen: Alexander

Lees meer over Alexander, medewerker Datamigratie

Lees meer