Artikel - Even voorstellen: Paul

Paul

 Hoe ben ik bij A.i. terecht gekomen?

Ik ben in 2001 bij A.i. Automatisering begonnen als programmeur. In 2007 ben ik van werkgever veranderd maar ben nog wel altijd verbonden geweest met A.i. Automatisering. Ik kwam namelijk elke vrijdag meehelpen met het ontwikkelen van het nieuwe Assu®. In 2011 ben ik weer gevraagd of ik weer terug wilde komen bij A.i. en dat heb ik toen ook gedaan!

Het oplossen van complexe problemen (uitdagingen) vind ik het leukste en daar haal ik mijn energie uit, ook al kost dat soms ook veel energie. Sinds mijn 13e programmeer ik al, toen schafte mijn ouders een “homecomputer” aan. Veel kennis heb ik dan ook zelf opgedaan, maar ik heb ook verschillende cursussen gevolgd zoals Microsoft Certified Solution Developer.

 

Wat zijn mijn werkzaamheden?

Ik doe naast het ontwikkelingen en programmeren van nieuwe functionaliteiten in Assu® ook onderzoek naar verbeteringen en versnellingen in het pakket.

 

Wat doe ik graag tijdens de VRIMIBO?

Hier bij A.i. is tafeltennis nu echt de rage en dat vind ik ook leuk om te doen. Verder staat er ook een tafelvoetbaltafel, die minder populair is dan de tafeltennistafel, maar dat is ook leuk om te doen! Daarnaast gewoon gezellig met z’n allen samen zitten en kletsen is een fijne ontspanning.

 

Wat zijn mijn overige interesses?

Naast werken bij A.i. sta ik in het evenementen seizoen ook vaak als EHBO-er bij verschillende grote evenementen, dat is dan ook een grote passie van mij. Verder ga ik graag op vakantie naar Oostenrijk om lekker te wandelen in de bergen.

 

Gerelateerde artikelen

Artikel - even voorstellen Bart

Lees hier alles over onze collega Bart Langevoort

Lees meer

Artikel - even voorstellen Gayelle

Lees hier meer over onze collega Gayelle

Lees meer

Artikel - Even voorstellen: Jasper

Lees meer over Jasper, medewerker Applicatiebeheer

Lees meer