Artikel - Even voorstellen: Patricia

Patricia

 

Wie ben ik?

Leuk dat ik me even voor mag stellen hier.

Mijn naam is Patricia Faasen en ik woon in Etten-Leur.

Ik woon daar met veel plezier samen met mijn man en twee kinderen.

In mijn vrije tijd sport ik graag bij de leukste sportschool van Brabant: Trivium Sport. Ik volg daar groepslessen Steps en Zumba. In het weekend kijken we graag naar de hockeywedstrijden van onze zoon. Verder spreek ik graag af met mijn vrienden om bij te kletsen bij een etentje of tijdens een wandeling in de bossen of op het strand.

 

Hoe ben ik bij A.i. Automatisering terecht gekomen?

Jaren lang werkte ik bij grote banken. Ik heb daar altijd met veel plezier gewerkt. Maar na de vele reorganisaties en de daarbij komende onzekerheid werd het voor mij tijd voor iets anders. Tien minuten nadat ik mijn CV had geplaatst werd ik al gebeld door A.i. Automatisering. Ze hadden mijn CV gezien en belden mij voor een kennismakingsgesprek! Een paar leuke gesprekken later en een ochtend meelopen op de Support afdeling ben ik nu een onderdeel van dit leuke team. 

Zo snel kan het gaan!

 

Waar kan je me 's-nachts voor wakker maken?

Als je me midden in de nacht zou vragen om mee te gaan op een verre reis dan pak ik gelijk mijn koffers! We proberen met het gezin om het jaar een verre reis te maken. Zo zijn we al in Zuid-Afrika, Thailand en de westkust van Amerika geweest. De reis plan ik helemaal zelf; de vlucht, accomodaties en de excursies die we in dat land willen maken.

Helaas is in deze corona tijd nog even niks in te plannen maar Zuid Amerika staat nog hoog op mijn lijst om heen te gaan.

verre reizen

Wat zijn mijn werkzaamheden bij A.i. Automatisering?

Als ik aan het werk ben op de Support afdeling houd ik me bezig met het beantwoorden van vragen van gebruikers van Assu. Voor mij is Assu nog een nieuw systeem maar ik ga er zeker voor zorgen dat ik mij dit snel eigen ga maken zodat ik snel alle gebruikers kan helpen met hun vragen. Gelukkig zijn mijn collega's er om mij daarin te ondersteunen.

Ik hoop jullie snel te spreken!!

Gerelateerde artikelen

Artikel - even voorstellen Bart

Lees hier alles over onze collega Bart Langevoort

Lees meer

Artikel - even voorstellen Gayelle

Lees hier meer over onze collega Gayelle

Lees meer

Artikel - Even voorstellen: Jasper

Lees meer over Jasper, medewerker Applicatiebeheer

Lees meer