Artikel - even voorstellen: Jeffry

Jeffry

 Wie ben ik?

Mijn naam is Jeffry van den Hooven en ik woon in Etten-Leur.

Ik woon nog thuis bij mijn ouders.

Sinds kort ben ik begonnen aan mijn eerste serieuze baan bij A.i. Automatisering. 

Een van mijn hobby's is het besturen van vliegtuigen en vliegsimulatoren. Een andere grote hobby van mij is gamen. Ook ben ik fanatiek Feyenoord supporter.

Lees snel verder als je meer over mij wilt weten!

 

Hoe ben ik bij A.i. Automatisering terecht gekomen?

Nadat ik mijn opleiding Informatica heb afgerond ben ik bij A.i. Automatisering terecht gekomen. Ik was op zoek naar een baan en kwam via het UWV in contact met A.i. Automatisering. Na het eerste kennismakingsgesprek was er meteen een klik dus ben ik met veel plezier van start gegaan.

 

Waar krijg ik energie van?

Ik krijg energie van het oplossen van een ingewikkeld probleem of project. Wanneer iemand vervolgens zegt dat zijn of haar probleem opgelost is geeft mij dat positieve energie.

een goede oplossing

Wat zijn mijn ambities en waar zie ik mezelf staan in de toekomst?

Ik vind de IT sector een zeer interessante omgeving en ik hoop hier in de toekomst bij A.i. Automatisering nog erg veel bij te mogen leren. Wat ik echt uiteindelijk wil worden ligt nog een beetje open voor mij. Op dit moment is het opdoen van ervaring het belangrijkste voor mij.

 

Wat zijn je werkzaamheden bij A.i. Automatisering?

Ik ga me voornamelijk bezig houden met datamigratie (ook wel conversies genoemd). Je zult me daarom dan ook kunnen vinden op de Development afdeling.

 

Wat doe ik graag tijdens de VRIJMIBO?

Op vrijdagmiddag is er altijd een VRIMIBO; dat is onze naam voor de vrijdagmiddelborrel. Hierbij borrelen we met alle collega's samen op de afgelopen week in een ontspannen sfeer. Ikzelf evalueer dan graag even de week met mijn collega's en uiteraard drinken we samen een lekker biertje natuurlijk.

Gerelateerde artikelen

Artikel - even voorstellen Bart

Lees hier alles over onze collega Bart Langevoort

Lees meer

Artikel - even voorstellen Gayelle

Lees hier meer over onze collega Gayelle

Lees meer

Artikel - Even voorstellen: Jasper

Lees meer over Jasper, medewerker Applicatiebeheer

Lees meer