Artikel - even voorstellen Gayelle

Gayelle foto

Wie ben ik?

Ik ben Gayelle, 41 jaar en samen met mijn dochter Marly (7 jaar) woon ik in Oosterhout. Samen zijn we trotse bezitters van twee konijnen. Mijn partner woont in Rijsbergen waar ik ook vaak te vinden ben. In mijn vrije tijd rijd ik graag paard (ik ben een grot bosliefhebber). Verder heb ik veel plezier in skiën, een wijntje drinken en lekker eten. Jazeker...ik ben een echte Bourgondiër :)

Gayelle foto 1

 

Hoe ben ik bij A.i. terecht gekomen?

Edwin (onze Operationeel Manager) heb ik leren kennen tijdens een etentje van de biljartclub waarbij Edwin en mijn vriend zijn aangesloten. Tijdens het etentje kwam ter sprake dat ik altijd al in de financiële branche (als controller) werkzaam was en ik op dat moment bij een makelaar/verzekeringskantoor werkte. Edwin zei dat hij nog wel een keer contact met mij zou opnemen omdat A.i. op zoek was naar iemand met financiële kennis en dan met name in de verzekeringswereld. 

Hij heeft woord gehouden en zodoende werd ik uitgenodigd op kantoor. Na een paar leuke gesprekken was ik al snel getriggerd en heb ik besloten om toch een soort van carrière switch te maken naar Financieel Consultant. Een super leuke uitdaging.

Gayelle foto 2

 

Wat zijn mijn werkzaamheden?

Mijn precieze werkzaamheden moeten nog een duidelijke invulling krijgen, maar waar het op neer gaat komen is dat alle vragen met betrekking tot financiële zaken in Assu bij mij terecht gaan komen. Zowel de vragen die vanuit onze klanten binnen komen als de interne vragen.

Als eerste ga ik het pakket Assu leren kennen door mee te helpen op de Support afdeling om vervolgens mee naar klanten te gaan om bij de opstart te gaan helpen als ze net Assu aangeschaft hebben.

Voor diegene die daar behoefte aan hebben ga ik al mijn kennis en kunde op financieel gebied proberen over te dragen aan andere Assu gebruikers. Hierbij valt te denken aan trainingen geven en dergelijke.

 

Wat doe ik graag tijdens de VRIMIBO?

Aangezien ik graag een wijntje drink is dit een mooie gelegenheid. Lekker een beetje bijpraten met wie dan ook maar op kantoor is. Wellicht ga ik binnenkort ook een keer de tafeltennistafel en tafelvoetbal proberen.

 

Gayelle foto 3

 

Gerelateerde artikelen

Artikel - even voorstellen Bart

Lees hier alles over onze collega Bart Langevoort

Lees meer

Artikel - Even voorstellen: Jasper

Lees meer over Jasper, medewerker Applicatiebeheer

Lees meer

Artikel - Even voorstellen: Stefan

Lees meer over Stefan, medewerker bij Applicatiebeheer

Lees meer