Artikel - Even voorstellen: Alexander

Alexander

Hoe ben ik bij A.i. terecht gekomen?

Voorheen heb ik gewerkt in de betonreparatie, oftewel de bouw. Heel wat anders dan wat ik nu bij A.i doe! 5 jaar terug was het een zware periode voor mij en kwam ik zonder werk te zitten voor een langere periode. Na maanden geen baan te kunnen vinden, heb ik er voor gekozen om een beroepskeuzetest af te nemen. Op de eerste plaats kwam financieel adviseur en op de tweede plaats programmeur. Zodoende ben ik mij gaan focussen op programmeren; eerst de opleiding geregeld en toen een stagebedrijf. A.i was mij tweede stage bedrijf en ik kon hier mijn stage en dus mijn opleiding afronden!

 

Wat zijn mijn werkzaamheden?

Ik hou me voornamelijk bezig met de datamigratie voor klanten die de overstap maken naar Assu®. Hiervoor ga ik ook bij de klant langs om de eerste datamigratie te controleren en hen de weg te wijzen in Assu®. Daarnaast ben ik ook Scrummaster voor het development team. Dit houdt in dat ik het team ondersteun, problemen oplos en dit ook allemaal bewaak. Ik zorg ook dat de ‘daily start up’ en andere meetings op tijd plaatsvinden en niet uit lopen.

 

Wat doe ik graag tijdens de VRIMIBO?

Tijdens de vrijdagmiddagborrel speel ik graag een potje tafeltennis met mijn collega’s of zit ik aan de tafel om gezellig het weekend door te spreken.

 

 

Gerelateerde artikelen

Artikel - even voorstellen Bart

Lees hier alles over onze collega Bart Langevoort

Lees meer

Artikel - even voorstellen Gayelle

Lees hier meer over onze collega Gayelle

Lees meer

Artikel - Even voorstellen: Danny

Lees hier meer over Danny, onze consultant

Lees meer