AFM vragenlijst 2023

Ieder jaar vraagt de AFM aan adviseurs en bemiddelaars om de Marktmonitor adviseurs & bemiddelaars (MMAB) in te vullen. Deze vragenlijst bevat ook vragen over de naleving van de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft). De MMAB wordt ook gebruikt om de maatstaf voor de bijdrage in de kosten doorlopend toezicht vast te stellen. Het invullen is verplicht.

We helpen je graag een stapje verder door de AFM gegevens van het voorgaande jaar voor je beschikbaar te stellen.

AFM vragenlijst

Goed nieuws... AFM gegevens nu standaard in Assu®

We hebben goed nieuws voor jou! Om nog eenvoudiger jouw AFM gegevens op te halen, hebben we ze vanaf versie 1.2626.3.18 ook in Assu® staan bij de management gegevens. Klik via het witte boekje links bovenaan je Assu® cockpit op "Management" om de AFM gegevens te vinden.

Je kunt hier ook een overzicht vinden van wat welke selectie toont.

Je hoeft op deze manier dus niet langer aan de slag met het downloaden van je gegevens om ze vervolgens in te laden in Assu®. We hebben het je het zo gemakkelijk gemaakt dat je in Assu® de nummers van de AFM vragenlijst terug kunt vinden:

In Assu® klik je via het witte boekje op "Management" en daarna op "AFM gegevens" om je overzicht te krijgen:

AFM selecties in Assu

 

 

 

Heb je nog geen Assu® versie 1.2626.3.18? Download dan zelf de selecties

Ben je nog niet in het bezit van Assu® versie 1.2626.3.18? Geen probleem. We hebben de selecties als .zip bestand voor je klaargezet onderaan dit artikel. Je hoeft ze enkel uit te pakken en in te lezen om de resultaten te krijgen.

Wil je wel graag snel deze Update hebben? Maak dan via A.i. Servicedesk een ticket aan waarin je vermeldt dat je graag deze Update wilt hebben.

Let er voordat je begint met het importeren van een selectie op dat je hem niet ooit al eerder geïmporteerd hebt. Anders komt de selectie namelijk dubbel in Assu® te staan!

Onderstaande afbeelding geeft een overzicht van de selecties voor dit jaar:

AFM bestanden 2023

Je kunt de benodigde AFM selecties downloaden via onderstaand .zip bestand:

 

 

Een selectie inlezen in Assu®:

De selecties hierboven kun je downloaden (.zip bestand) en uitpakken op je computer. Het resultaat is een .SQL bestand. Dit bestand kun je als volgt inlezen in Assu:

1. Ga in de Assu cockpit linksboven naar het witte boekje -> Selecties

2. Klik op 'A.i. selectie' inlezen

3. Klik op 'Uitvoeren'

 

Wil je een aangepaste selectie door ons laten maken? Dat kan! De selectie aanvraag kun je versturen via A.i. Servicedesk via het kopje "Selectie aanvraag" (lees hier hoe dit werkt) of als je nog geen inlog hebt naar info@aiautomatisering.nl

 

 

Met vriendelijke groeten,

Team A.i. Automatisering 

Gerelateerde artikelen

Lancering 1.2627.3.1

Versie 1.2627.3.1 is de lucht in. Lees meer...

Lees meer

Uitslag werkgeluk enquête

Wil jij weten hoe werkgelukkig wij zijn? Lees dan snel verder...

Lees meer

Roadmap eerste kwartaal 2023

Lees alles over de Roadmap voor het eerste kwartaal van 2023

Lees meer